Miért csinálják ezt magukkal a sztárok? (kép lent)
előtte:
utána:
előtte:
utána: [link]
szóval az ilyen nők: [link]
visszataszítóak? és pl nekem, akin van plusz 6 kiló az már kövér, dagadt és meztelenül, sőt ruhában sem sexy?
Van Párom, szeret és imád, de sokszor kinevetnek mert felmerek venni olyan ruhákat, ami csak anorexiás lányokon "néz ki jól". jól néz ki a csont sovány lányokon? akkor inkább egy teltebb nőci vegye fel. Nem?
Hallottál már Photoshopról? Jessica Simpson második képe egyértelműen és látvánosan photoshopolva van.
Ne higgy el mindent, amit látsz!
ezt nem tudtam :/
nincs oda írva apró betűvel: "figyelem photoshoppolva!"
de nem is erre lettem volna kíváncsi.
"de sokszor kinevetnek mert felmerek venni olyan ruhákat, ami csak anorexiás lányokon "néz ki jól""
nos ebben az esetben..minek veszel fel olyan ruhát, ami csak az extra vékony lányokon néz ki jól?
az oké hogy vannak vékonyabb emberek is, meg teltebbek is, mindenki fogadja el magát, és a másikat olyannak, amilye3n, hiszen a külső csak egy dolog. de. ha én egy kicsit gömbölyűbb vagyok, akkor olyan ruhákat veszek fel, amit a hozzám hasonlóak alakjához gyártottak. és nem olyat, mint ahogy írtad, "ami csak anorexiás lányokon néz ki jól".
szóval ez lehet az oka hogy kinevetnek. nem az hogy van pár plusz kilód, hanem hogy ennek ellenére olyan ruhákat veszel fel, ami nem épp a te alakodra lett szabva.
van pocim, de nem nagy. és húsos a combom a futástól. nem állnak rosszul a ruhák, csak van egy nagyon vékony oszttársam akinek hasonló az ízlése, mint az enyém. ő és a barátnői szoktak nevetgélni rajtam.
Amit nem igazán értek, hogy én miért ne hordhatnál a plusz kilóimmal azokat a ruhákat.
talán csak a tökéletes lányok hordhatják?
A duci nőkön, akiket belinkeltél, egyértelműen nem áll jól minden, ami a soványakon jól mutat...
Szegény Jessica, a normál fotóját, háát...szörnyen fest. :S
Nem azt mondom, hogy nádszálvékonynak kellene lennie, de viszont világsztár, rengeteg pénze van és talán elvárható lenne, hogy hasonlóan fessen, mint a potoshopolt képeken...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!