Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért csinálják ezt magukkal...

Miért csinálják ezt magukkal a sztárok? (kép lent)

Figyelt kérdés

előtte:

[link]

utána:

[link]

előtte:

[link]

utána: [link]

szóval az ilyen nők: [link]

visszataszítóak? és pl nekem, akin van plusz 6 kiló az már kövér, dagadt és meztelenül, sőt ruhában sem sexy?

Van Párom, szeret és imád, de sokszor kinevetnek mert felmerek venni olyan ruhákat, ami csak anorexiás lányokon "néz ki jól". jól néz ki a csont sovány lányokon? akkor inkább egy teltebb nőci vegye fel. Nem?

2010. ápr. 10. 15:41
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
iszonyat rossz példát mutatnak a fiataloknak.
2010. ápr. 10. 17:22
 12/19 anonim ***** válasza:
68%
vékonyabban mind jobban néz ki. és ezen nem puffogni kéne, hanem elfogadni, hogy igenis nekik ez az alkatuk, és valakinek ez jön be. és öltözködjön mindenki az alakjának megfelelően.
2010. ápr. 10. 17:27
 13/19 A kérdező kommentje:
pufogtam? :D
2010. ápr. 10. 17:43
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Necsodálkoz azon, hogy kinevetnek!

Nekem az ég világon semmi bajom azzal, ha valakin van felesleg, de mikor meglátom az utcán, hogy egy tapados nadrágban és egy kis topban (amiböl kilog a hálya)

a nevetögörcs kerülget!!! Mer szörnyen néz ki benne!

Ugyan ugy lehet szép és csinos, ha megfelelö ruhát húz fel!!

2010. ápr. 10. 17:50
 15/19 A kérdező kommentje:

nem lóg soha a hájam :)

nem egy zsíros, hamburger zabáló csajként kell elképzelni :D

nem nevettek ki soha utcán, sőt volt aki megkérdezte, honnan szerzek ilyen jó ruhákat...hát turiból :)

2010. ápr. 10. 17:52
 16/19 anonim ***** válasza:
akkor meg mi a problémád?
2010. ápr. 10. 17:53
 17/19 anonim ***** válasza:
akkor miért zsíros hamburgerzabálókat linkelsz be?
2010. ápr. 10. 17:54
 18/19 anonim ***** válasza:
Én meg pont a másik fele vagyok.Nagyon vékony vagyok és nagyon nehezen találok magamnak alsóruházatot.Farmerszoknyát a legnehezebb,mert szinte egyik sem áll jól.És nem én csinálom,hogy ilyen vékony legyek.Vannak ilyen emberek is a világon aki nem beteg vagy fogyózik csak vékony és kész.
2010. ápr. 10. 18:06
 19/19 A kérdező kommentje:

én azokat egy pillanatig sem szidta, ha olyan az alakja :D

na mindegy, ejtve a téma ;)

2010. ápr. 10. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!