Mit gondolsz az ilyen lányokról? KÉP
Figyelt kérdés
szóval hogy ilyen tetkós,piercinges,fültágítos csajok:) mit gondoltok róluk? amugy nekik mi a stilus nevük?
2011. dec. 6. 19:00
11/18 anonim válasza:
Nekem tetszenek. Szeretem az extrém csajokat, sokkal inkább egy ilyen, mint egy mai divatcsaj.
12/18 anonim válasza:
Undorító p*csák, mint a csőgatyás, "elegáns" ribancok.
19/f
13/18 anonim válasza:
Egyáltalán nem nőiesek, rondák, komolytalanok, nevetségesek.
27/N
15/18 anonim válasza:
Gusztustalan,elcsúfítják magukat.Én nem vagyok se tetkó se pc ellenes,de azt hiszem erre lehetne mondani,hogy jóbol is megárt a sok..
16/18 anonim válasza:
Undorító. A piercing lehet szép, köldökbe, esetleg szájba, esetleg az orr tövébe egy pötty. De persze nem mint egyszerre a köbön. A tetkó szép, egy minta a derekan, a csuklón, a bokán, de nem egyszerre mint megszorozva 120-al. A fültágítót akárhonnan nézem ge*cicsunya.
17/18 anonim válasza:
Hát kicsit régebbi már a kérdés, de azért leírom a véleményem. Tetszik ez a stílus, nekem is van 2 ajak piercingem. Nem értem miért lenne gusztustalan, mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy hogyan néz ki. Ez a stílusuk, kifejezik magukat. Pont az a lényege, hogy nem érdekli őket mit szól a társadalom. Amúgy sokkal több rendes embert ismerek, aki így néz ki, mint aki "normálisan". A stílus nevük meg rocker.. Persze kivétel mindig van, van aki csak divatból csinálja, de véleményem szerint azt jelképezi, hogy kilóg a társadalomból, illetve nem érdekli mások véleménye, neki ez tetszik, nem pedig feltűnési viszketegség.
18/18 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Helyesbítenék, nem rockerek, hanem metálosok inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!