Mit gondolsz a kövér lányokról?
Figyelt kérdés
2009. dec. 2. 14:10
1/27 anonim válasza:
Hogy sokat esznek. És ők sokkal beképzeltek. Meg hogy fogyjanak le.
17/F
2/27 anonim válasza:
fizikailag nem vonzanak\értsd barátnő\viszont emberileg általában nagyon kedvesek,őszintén lehet velük beszélgetni és nagyon vidámak,humorosak.
3/27 anonim válasza:
"kövér lányok kényeztettek, sosem láttam náluk szebbet"
4/27 anonim válasza:
semmi.
sokat esznek,és?
én sovány vagyok,és?:D
hát én erre a kérdésre nem tudok mit mondani.
úgyanolyan mint a többi ember.
6/27 anonim válasza:
szerintem is beképzeltek,gondolom a kisebbségi érzésüket ezzel kompenzálják,meg azt nem figyeltétek h jobban adnak magukra mint vékony társaik?kéthetente fodrász,műköröm,egy halom új cipő,hát ez is szerintem kompenzáció
7/27 thedani válasza:
Nekem nincs gondom a kövér lányokkal, viszont nekik van gondjuk magukkal, mivel a szülésnél is nagyon veszélyes ha túlságosan kövér az anya. De szex közben is kevesebb pózt tudnak kipróbálni, és a lovaglásnál meg összenyomják a pasit :)
8/27 anonim válasza:
Nekem nincs semmi bajom a kövér lányokkal. Nagyon kedvesek, és jók barátnőnek, de nem mind1gyikük! Ugyanolyanok mint a többiek, csak engem néha zavarba hoznak. :$ Van egy duci barátnőm és mivel én sovány vok néha kiröhögöm a nagyon kövéreket. És van mikor elfelejtkezek a bnőmről és mutogatok, röhögök. :( De ő nagyon megértő és egy szót sem szól. Ezért is úgy gondolom, hogy nem kell rajtuk röhögni (és már én se röhögök rajtuk), van aki nem is tehet csak részben róla. Sokan nem akarnak ilyenek lenni, de egyszerűen nem bírnak lefogyni. Kérlek ne csúfoljátok őket, mert még ti is lehettek kövérek!!!!!!!!!!!!
9/27 anonim válasza:
régen én is az voltam...nagyon nem jó dolog..Mindenki csúfol és a legtöbb helyen kivagy közösítve..Nekem szerencsére volt egy bnőm aki kitartott mellettem!Mostanra lefogytam mert nyúltam és tornázni jártam!Én egyiküket se csúfolom ki mert szegényeket sajnálom..Csak azt tudom nekik mondani h kitartással sikerülhet nekik!És azoknak akik csúfolják őket hát ne tegyék!Mert nem feltétlenül akkor járnak csak így ha kövérek lesznek!Ha mondjuk fogszabályozót kapnak és a többiek nem ,,olyan,, megértőek akkor akár az osztály bohóca is lehet!
10/27 anonim válasza:
viccesek. Akik azért kövérek mert zabálnak mint állat aztán szenvednek hogy jaj de csúnya vagyok meg nem tudok járni meg elfáradok, azokat lenézem. Akik önhibájukon kívül (betegség) kövérek, azokkal nincs semmi gond, nem tehetnek róla. Viszont azokat nagyon tisztelem akik kövérek, és látok pl. a futópályán futni, vagy konditerembe izzadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!