Hihetetlenül sokat káromkodom. Mit gondolsz az ilyen lányokról, nőkről?
Hál' Isten írásban nem, mivel ilyenkor átgondolom a szavaimat előre, csak szóban, mikor reagálnom kell valamire... hát, igen. Ráadásul pici vagyok és vékony, "babaarcú" - ahogy sokan mondták már nekem -, csak akkor lesz gáz a dolog, amikor megszólalok. :S
Nem tudom, hogy segíthetnék ezen, még nem szóltak ugyan meg érte, de félek, van, akit zavar.
Szerinted mit tehetnék ez ellen, Te mit gondolnál ebben az esetben rólam? Nagyon taszító? :S
Kimosnám szappannal a szádat.
Nő vagy könyörgöm. Tanuld meg kontrollálni magad és egyszer majd nem is fogsz káromkodni.
Férfi esetében sem szép dolog, de nőtől meg kifejezetten gáz.
Én bírom.
Ami a szíveden a szádon. Szex közben izgató is.
Kiábrándító, de nagyon! Kontrolláld, egy idő után leszoksz róla.
35F
Vedd fel magnóra és hallgasd vissza. Kívülről hallani sokkal gázabb dolog. Akkor majd meglátod, hogy mennyire undorító szokás. Ha pedig éppen ki akar szakadni a szádon, akkor meg nyelj egy nagyot.
Kamaszkoromban én is csúnyán beszéltem, de már évek óta nincs ilyen gondom. Magamban odamondok néha, de hangosan nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!