Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hihetetlenül sokat káromkodom....

Hihetetlenül sokat káromkodom. Mit gondolsz az ilyen lányokról, nőkről?

Figyelt kérdés

Hál' Isten írásban nem, mivel ilyenkor átgondolom a szavaimat előre, csak szóban, mikor reagálnom kell valamire... hát, igen. Ráadásul pici vagyok és vékony, "babaarcú" - ahogy sokan mondták már nekem -, csak akkor lesz gáz a dolog, amikor megszólalok. :S

Nem tudom, hogy segíthetnék ezen, még nem szóltak ugyan meg érte, de félek, van, akit zavar.

Szerinted mit tehetnék ez ellen, Te mit gondolnál ebben az esetben rólam? Nagyon taszító? :S

2010. aug. 4. 14:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Kimosnám szappannal a szádat.

Nő vagy könyörgöm. Tanuld meg kontrollálni magad és egyszer majd nem is fogsz káromkodni.

Férfi esetében sem szép dolog, de nőtől meg kifejezetten gáz.

2010. aug. 4. 14:44
 2/19 anonim ***** válasza:

Én bírom.

Ami a szíveden a szádon. Szex közben izgató is.

2010. aug. 4. 14:44
 3/19 anonim ***** válasza:

Kiábrándító, de nagyon! Kontrolláld, egy idő után leszoksz róla.

35F

2010. aug. 4. 14:46
 4/19 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs, hogyan tudnám kontrollálni. :S
2010. aug. 4. 14:46
 5/19 anonim ***** válasza:
mi a f@szért kontrollálnád? bazzeg..
2010. aug. 4. 14:47
 6/19 A kérdező kommentje:
utolsó jófej lehetsz xD
2010. aug. 4. 14:48
 7/19 anonim ***** válasza:

Vedd fel magnóra és hallgasd vissza. Kívülről hallani sokkal gázabb dolog. Akkor majd meglátod, hogy mennyire undorító szokás. Ha pedig éppen ki akar szakadni a szádon, akkor meg nyelj egy nagyot.

Kamaszkoromban én is csúnyán beszéltem, de már évek óta nincs ilyen gondom. Magamban odamondok néha, de hangosan nem.

2010. aug. 4. 14:51
 8/19 A kérdező kommentje:
Pontosan így vettem észre én is, egyik "jófej" haverom felvételt készített rólunk pár ital után, és tényleg gáz volt, ahogy beszéltem. Köszi, ez jó ötlet! :)
2010. aug. 4. 14:57
 9/19 anonim ***** válasza:
Enegm vonz. 16F
2010. aug. 4. 16:28
 10/19 A kérdező kommentje:
:D
2010. aug. 4. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!