Mit gondolsz a román lányokról?
Volt szerencsénk (két egyetemi barátommal) a nyáron Bukarestben és Konstancában tölteni két-két hetet és azt kell mondjam, külsőleg fantasztikusak a román lányok. Belsőleg úgy érzem van némi probléma, flegmának és kissé zárkózottabbaknak találtuk őket, mint a magyarokat. Több szórakozóhelyet is megjártunk, valamint a tengerparton is beugrottunk egy-két zenében jobb minőségű helyre. A lányok nagyon szeretnek játszani, viszont az úgymond "provokálás" után meglepően csöndesek és visszahúzódó magatartást tanúsitottak, annak ellenére, hogy mediterrán jellegűbb népről van szó, azaz elviekben rámenősebbeknek kéne lenniük.
2011-ben ismét szeretnénk egy román tengerparti nyaralást - kissé felkészültebben. :)
Nektek mi a véleményetek a román hölgyekről?
"oradeán lakom"
Te jószagú úristen.
Amúgy nem mindegy, mit gondolunk a román lányokról? Nem egyformák mind, xy gondol valamit egy-két lányról akit ismer, és van még vagy tíz millió, aki teljesen más.
Mediterrán nép?!!nem azok....sima balkáni nép,sehol sincs ott mediterrán éghajlat...
Nos a lányok....nagyon csinosak,de nem annyira mint a magyarok....sokkal jobban öltöznek mint a magyar lányok.....szerintem nem olyan beképzeltek mint az itteni nők....de abban egyetértek veled hogy csöndesek,de szerintem nem is baj...sőt!
most meg mi van hogy "te jószagú úristen?"
nem midnegy az hogy hogy írtam?az első válászolóból kiindulva írtam így,azért írtam mellé hogy nagyvárad -.- :D
20:02 vagyok!
Kérdező!
Valóban jók a román lányok,de nekem arcra nem igazán tetszenek,szépek de valahogy "darabosabbak" az arcvonásaik mint a magyaroknak,nem olyan lágy vonásaik vannak mint a magyar lányoknak.Alakra is nagyon jók szerintem!A jellemük elég fura,elsőre azért sokszor beképzeltnek tünnek,de ha megimered őket sokszor alapjában véve kedves lányok.
Szerintem nem szépek,de jól néznek ki és nagyon adnak szerintem magukra,divatosak és merészebben(szín,fazon) is öltözködnek mint a magyar nők( és nem csak a fiatalok)Ez nekem nagyon tetszik és nincs is annyi kövér nő kint mint itthon.
DE nagyon szeretnek szerintem vetíteni,nagyítani dolgokat mint valójában. És tényleg nem nagyon nyitottak.
1 nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!