Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit gondolsz a kövér lányokról?

Mit gondolsz a kövér lányokról?

Figyelt kérdés
2009. dec. 2. 14:10
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
6%
Szerintem csúnyák. Én a sovány lányokhoz vonzódok.
2009. dec. 2. 18:00
 12/27 anonim ***** válasza:
6%
visszataszítóak.
2009. dec. 2. 18:58
 13/27 anonim ***** válasza:
91%

Attól függ. Ha szexisen telt, az jó, ha viszont egy rengő sonka, az nem épp esztétikus. De általában nem a kilókat nézem, hanem ami mögötte van (milyen költői). Régen én is duci lány voltam, nem nagyon, de 5-6 kilóval többet mutatott a mérleg, mint szerettem volna. Most fogytam, még mindig nem vagyok sovány, de lesz@rom, nincs rossz alakom.

Éppúgy lehet valaki husisan vonzó, mint soványan gusztustalan.

2009. dec. 2. 20:18
 14/27 anonim ***** válasza:
21%
azt hogy én is kövér akarok lenniXD hogy aztán fogyhassak
2009. dec. 2. 22:45
 15/27 anonim ***** válasza:
94%

De ez olyan, hogy én pl. szenvedek, alig eszek de kb. ha ránézek a kajára is hízok tőle, régen volt, hogy napokig nem ettem azért, hogy 52 kiló legyek és tudjátok mit már leszarom. Minden nap rendesen étkezem, több zöldséget mint húst és mégis 57-8 kiló vagyok és mivel alacsony is vagyok elég ducinak nézek ki. Az én szemmel legalábbis, de annyira nem bánom. Most mi a jó az olyan lányokba akiknek melle nincs, de a bordái azok simán átszúrhatják a bőrödet? A medence csontja szinte már kivájta a bőrét??

Persze, oké ne legyenek a nők 150 kg-sak de ez nem csak rajtuk múlik. Van aki olyan vékony mint a kis ujjam és a suliba 8 zsemlét hoz, amikor 6 óránk van. És majd éhen hal utolsó órára. Szóval szerintem nem termetre kéne ítélni, na meg kinek a pap, kinek a papné.

Nekem férfiakban sem zavar ha vagy egy KICSI hasa..

2009. dec. 3. 07:03
 16/27 anonim ***** válasza:
88%
nem hiszem h pont ezaz én kategóriám... de lekell ijam h habár 1általán nem vagyok kövér,attól én husi vagyok.sosem akartam olyan vékony lenni h a seprünyél mögött elbujhassak. kb 5kgvan rajtam..ez mondjuk semmi.gyönyörü arcom van és csak még szebbé tesz eza kis husika... nem hiszem h olya nagy bün ha vki nem 35kg.
2009. dec. 29. 16:39
 17/27 anonim ***** válasza:
12%
disznóvágás, sumo birkózás , zsíros kenyér
2010. jan. 7. 23:46
 18/27 anonim ***** válasza:
11%

én?

azt hogy kövérek.

2010. jan. 8. 13:15
 19/27 anonim ***** válasza:
21%

23:46

te állat :D

2010. jan. 8. 14:15
 20/27 anonim ***** válasza:
34%
ha nagyooon kövérek akkor undorom tőlük de ha 5 kg van rajtuk akkor szépek:)
2010. febr. 2. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!