Mit gondolsz az ilyen lányokról? KÉP
szóval hogy ilyen tetkós,piercinges,fültágítos csajok:) mit gondoltok róluk? amugy nekik mi a stilus nevük?
Suicide girls...fehh...Inkább azon reménykedjenek, hogy ne akarjanak öngyilosok lenni soha...
Amúgy nekem nem jönnek be. Olyan is van özöttük, aki tényleg szép lenne, de elcsúfítja magát. Pl. a tetoválás önmaga megjelölése, ami nem szimpatikus így, a zsidókat jelölték...
piercing -> fém nélkül jobban néz ki szerintem egy lány
tültágító -> na, ez kimondottam undorító, meg amúgy is: MINEK? Mire jó, ha nagyobb a lik a fülében? És még csúnya is...
első kép: Hooogy nézel ki?! Nem ezért vagy azért, de elég randa.
második: Nem lenne olyan csúnya, dehát ugyan már...
harmadik: Biztos nem "suicide boy"? Mikor nézhetett utoljára tükörbe?
Az jut eszembe, hogy mit szól ezekhez a nagymamájuk.Így 18 éves fejjel nagy elhatározásom, hogy csináltassak egy icipici tetoválást, ami szerintem még nőies, na de ez...Melyik férfinek tetszik?...nem látszik a testük se..
18/L
A 2.csaj nagyon szép LENNE.De jól elk*rta magát.
Az 1. és a 3. alapból bányarém,szóval az ő csúnyaságukat nem fokozta se a tágesz,se a pc se a tetkó meg az öltözék....Ki akarnak tűnni.Ha már nem tudnak szépséggel figyelmet felkelteni akkor így próbálkoznak....
Bennem is valamiért az igénytelenség érzetét keltik :/
Sajnálom őket,hogy nem tudnak a csinos pofijukkal,szép szemükkel,vagy szép mosolyukkal.fogsorukkal,hajukkal kitűnni a tömegből.Csak idióta jellegtelen és jelentésmentes rajzokkal a testükön,meg műanyag és fémdolgokkal a testükben....
Nekem az utolsó csaj tetszik, vagány :D amerikaiak szerintem, náluk sokkal elfogadottabb ez a stílus. kicsit feltűnési viszketegség.
Az a helyzet, hogy nekem tetszik az ilyesmi, de magamat sosem tetováltatnám ki ennyire, éppen azért, amit valaki már leírt: hogy fog kinézni x év múlva? Mivan ha megváltozik az ízlése?
Van egy lány ismerősöm, ő is kitetováltatta magát, de ő ilyen mesefigurákkal (22 éves mellesleg). Vajon 30-40 évesen mit fog csinálni ezekkel? ez nem olyan, mint a hajszín, amit könnyű megváltoztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!