Ez vajon zavarja a fiúkat? (lent folyt. )
átlagosan szép lány vagyok de eléggé zavar hogy kicsik a melleim, és az még jobban hogy a csípőm sem túl széles... állítólag az a legvonzóbb a férfiak számára a széles csípő, a derék csípő aránya...nem vagyok vastag, sőt talán sovány, de azért nem betegesen. lehetek vonzó így is?
13/L
13 éves vagy.
Egy takony gyerek.
Majd elkezdesz nőiesedni pár év múlva, addig meg rohadtul ráérsz bármire is.
Valami hasonló volt az első gondolatom, amit az első írt. 13 évesen még szerintem eléggé mindegynek kéne, h legyen, h a fiúknak mi a vonzó, és mi nem.
Még szinte el sem kezdtél nőiesedni, és már úgy kezeled ezt a kérdést, mintha egész életedben kis melleid és keskeny csípőd lenne. Pedig nem így lesz.
kösz főleg az első kommentelőnek pont erre voltam kíváncsi..-.-
anyukámnak is kis szélességű csípője van és a mellei sem nagyok, JAVÍTOM A KÉRDÉSEM: egy nő (nem én hanem egy felnőtt nő) lehet vonzó ilyen adottságokkal?
és nem erről szól az életem hogy mekkora a mellem, de ha jól tudom szabad feltenni kérdéseket amire kíváncsi vagyok ;)
Lehet.
Nah menjél aludni, mert késő van.
TAKONY GYEREK HÁT EZEN BESÍRTAM
P.öcsikém ráérsz te még ezzel foglalkozni hidd el nekem ;)
csak hogy egy normális választ is kapj: mindenkinek más tetszik. vannak, akik pont a "fiús", kis mellű alkatra buknak. az a lényeg, hogy a leendő párod elfogadjon olyannak, amilyen vagy.
15/L
Te még nagyon fiatal vagy, a tested is sokat fog még változni.
Ha egy felnőtt nőnél nézzük, akkor a széles csípő vonzó a férfiak számára. Ez úgy alapból beléjük van kódolva, hiszen látszik, hogy képes gyermeket kihordani a nő.
A kicsi mellek is sok férfinak tetszenek, tapasztalat.
De ha valaki szeretni fog, akkor nem ezek miatt, hanem a belső miatt fog és ezek csak másodlagosak lesznek a szemében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!