A fiúkat zavarja ha egy lány több testrészét is gyantázza v. epilátorozza? (tovább lent)
Zavarni biztosan nem zavarja őket, vannak bunkók,akik direktbe leszőrösöznek, ha nincs szőrtelenítve a karod is. Sajnos ma már ez elvárás. Én egyébként epilálom az egész lábam, és a karom is. Előtte gyantáztattam, hogy ne legyen annyira fájdalmas, így mivel gyenge a szőr meg sem érzem szinte:)
Egyik barátnőmnek szőke szőr volt a karján, a pasiját nem zavarta, erre az egyik haverja: nem zavar hogy a barátnődnek szőrös a keze?! agyam eldobom...
ha valakinek szőkén szőrös a keze akkor egyértelmű h ne szőrtelenítse, én csak azzal értek egyet ha valaki azért szőrteleníti magát mert ténylegesen szükség van rá.am én is epilálom a karom és nekem se fáj :) de muszáj volt mivel nagyon sötéten volt szőrös a karom és utáltam pólót felvenni :S
és köszi a választ :D
Na most kedvet kaptam én is az epiláláshoz :).
Érdemes beruházni amúgy egy epilátorra? Mennyi annak kb az élettartalma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!