Hogyan lehetnék kicsit vékonyabb?
régebben rendszeresen (heti 6x) teniszeztem 2 órát. és elég izmos lett tőle a combom..aminek hatására tök vastag.. mostmár nem sportolok egyáltaán,csak naponta csinálok 100 felülést. azóta eléggé ráhiztam a csipőmre,fenekemre és combomra. ráadásul az izom alá hiztam,ennek hatására még vaskosabb lettem.
nem eszek valami sokat.. ha elémraknak egy tál kaját,szinte mindig csak a felét eszem meg.. édességet sem eszem sokat. viszont rengeteg kenyeret eszek,és nagyon sok cukros innivalót,mert a vizet nemnagyon szeretem
160 cm vagyok, 66kg
csipő-90, comb átmérője 61
most komolyan hogyan? tudod te... csak jobb siránkozni, meg várni a csodát.
ne egyél annyi kenyeret, ne igyál cukros löttyöket, néha mozogj valami kardiot is és máris kész a csoda. :P
nem nevezném magam husisnak,meg narancsőböm sincsen,csak olyan vastag vagyok mint egy grundbirkózó:DDD
hát megpróbálok kezdeni valamit a vizzel,csak az a baj hogy kiskorom óta csak cukros szarokat iszok,és a viztől szinte rosszul vagyok nagyobb menyiségben:S
Akkor tea édesítőszerrel, vagy light üdítők. Én sem nagyon iszok vizet.
Kenyér nélkül meg meg lehet lenni, esetleg napi 2 szelet tk. kenyér.
+ Kcal számolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!