Hogyan lehetnék hajlékonyabb, vékonyabb?
Szeretnék a nyári szünetben hajlékonybb,vékonyabb sportosabb lenni.Cigánykereket régen tudtam 1-2 éve de most már nem.Akarok cigánykerekezni,kézenállni,és ha birom akkor még a spárgát is meg akarom tanulni:)
12 vagyok,6.osztályos:D
155 cm 46 kg vagyok.
Mivel kezdjem a szünetet?Nem mindjárt a spárgát akarom,elsőnek szálkásítani,izmokat erősíteni gondoltam,aztán az ilyesmi mint pl.spárga,cigánykerék,kézenállás,szaltó.:P:P
Kitartás van bennem,és nem vagyok pesszimista,úgyhogy menni fog.Ha valamit eltervezek az úgy is lesz!Hogyan étkezzek majd,és mivel kezdjem a sportolás?
(Azért csak nyáriszünetben akarom elkezdeni a KOMOLY és erős edzést mert egyenlőre javítanom kell a suliban)
Előre is köszike:)
Ha hajlákonyabb akarsz lenni, akkor a jógát javaslom. A fehérjés dolgot felejtsd el, az a testépítőknek való. A súlyod most is tökéletes. Ha jógázol, akkor mellékhatásként egy idő után magától megy majd a spárga és sokkal könnyebben megy majd a kézenállás is, meg a cigánykerék is, mert az egyensúly érzéket is fejleszti.
De kétségeid ne legyenek, a jóga nem relaxáció, hanem elég keményen megmozgat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!