Hogyan lehetnék vékonyabb?
173 centi és 57 kg vagyok. Nemrég még 53 körül voltam. :S Mondjuk egy 50 kilóra lefogynék. :D De most ha elkezdek sportolni akkor meg izom lesz. Vagy nem? :/
16/L
szerintem nem kell fogynod. én 163 centi vagyok és 50 kiló [majden az egyik legsoványabb az osztályban:|]
ha mégis elkezdessz soprtolni, akok szerintem először a nemlétező zsírod megy le, utána meg jönnek az izmok. [ha hülyeséget mondok, akkor bocs:D] mondjuk szerintem ez attól is függ, hogy mit sportolsz és meddig.
Szerintem semmi baj nem lenne vele. Én is 173cm vagyok, és 49kg... és NEM, NEM VAGYOK ANOREXIÁS, sőt, sovány sem, csak vékony. Én 53kgról fogytam le. Rengeteget sportolok, [heti 7-8óra] és figyelek a táplálkozásomra. Neked is ezt ajánlom kedves kéredző, ne hallgass a többiekre, 50kg még nem anorexia. ^^ Én reggelire danone activia-t szoktam enni egy almával, néha piritóssal. Tízóraira puffasztott rizst vagy búzát. Ebédre barna rizs, brokkoli, vagy más párolt zöldség, néha kevés csirkehús. [nem vagyok nagyon húspárti] Vacsorára csak gyümölcsöt-zöldséget eszem.
Láthatjátok, hogy nem éheztetem magam. Ezekből az ételekből lehet sokat enni. :)
Hasonló diétával nagyon gyorsan lehetsz vékonyabb! És persze sok folyadék!! [én néha cola 0-t iszom, mert hiába, nagyon szeretem. >.<]
Persze néha belefér pár kocka csoki, vagy valami más édesség. Én nagyon édesszájú vagyok, de ezt a gyümölcsökkel ki lehet váltani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!