Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy magasabb...

Mit tegyek, hogy magasabb legyek pár centivel? Alig vagyok 150 cm, és nagyon zavar, mert rengetegen bántanak miatta?

Figyelt kérdés
Állítólag a kosarazás, vagy úszás segít rajta..?Szerintetek?
2009. máj. 7. 16:56
1 2 3
 21/23 walaki~_~ válasza:
én 14 vagyok pár honap mulva leszek 15 és olyan alacsony vagyok hogy mindig beszolnak osztálytársaim és nagyon gáááz!!!! és még az igazgato is bezsolt:@ most komoly???? nagyon gáz tudom de ezért csufolni meg bezsolni? föleg egy felnőtt? :O ez ne ér nagyon nem aakarok ilyen lenii!! sportolok meg minden akkor mért vagyok abnormálisan kicsi? évek ota nem nöttem semmit és alig lehetek 154-155 cm vagy talán 156..
2012. márc. 21. 15:57
 22/23 anonim válasza:
Állítólag az ondó növeszt:D nyeljél sokat:P
2012. ápr. 11. 00:00
 23/23 anonim ***** válasza:

Szia!:)

Remélem még látogatod a gyakorikérdéseket.

Ha jól számoltam, akkor már 19 éves vagy....én most leszek 16 és 150 cm vagyok...pont mint te, vagy csak voltál...és hát erre lennék kíváncsi. Megnőttél? Azt is nyugodtan írd meg ha nem. Már kezdek hozzászokni...én is tömzsi törpnek érzem mondjuk magam:D

Várom válaszod!:))

2013. jún. 15. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!