Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy magasabb...

Mit tegyek, hogy magasabb legyek pár centivel? Alig vagyok 150 cm, és nagyon zavar, mert rengetegen bántanak miatta?

Figyelt kérdés
Állítólag a kosarazás, vagy úszás segít rajta..?Szerintetek?
2009. máj. 7. 16:56
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
100%
A legjobb dolgokat mindig kis adagban adagolják... :)
2009. máj. 9. 12:24
 12/23 anonim válasza:
100%
Figyi én 159 vok és fiú hiába szeretek valaki ha cikin nézünk ki mert ő magasabb nálam
2010. febr. 16. 19:26
 13/23 anonim ***** válasza:
41%

Szia! Nem is tudod hogy én mennyire irigyellek ,igaz 168 cm-vagyok elvileg de úgy szeretnék olyan alacsony lenni mint te ...Szinte már az minden álmom ,ha lehetne szívesen átpasszolnék néhány centi-t :)

(Lány)

2010. ápr. 13. 16:45
 14/23 anonim válasza:
figy kosarazás is attól függ mikor kezded de pár centit nőhetsz én kosarazok amugy ha nagyon nőni akarsz sajátítsd el a vertical jump ot hidd el pár centi rád fog menni én 15 éves vagyok és 185 cm
2010. aug. 4. 21:54
 15/23 anonim válasza:
Ahogy mondtad ússzál és egyél sok gyümölcsöt és fehérjét!
2010. szept. 1. 21:53
 16/23 anonim válasza:
44%

Szia !

Figyelj ha imátkozol az urat szolgálod akkor megteszi amit szeretnél . Én 11 vagyok és 138 cm mindenki csak azt mondta milyen alacsony vagyok nagyon rosszul esett imátkoztam és 142 cm lettem kicsivel késöbb figyelj engem is nagyon zavar egyszer egy fiú azt mondta hülye pici vagy ilyesmi én meg azt mondtam én még nőhetek de a hangja örökké ilyen marad na mind1 az a lényeg hogy csak imátkozz és ne zavarjon mások mit gondolnak nekem is rohadt rosszul esett de a barátaim megvéttek az viszont jó volt azóta nem érdekel de ha szeretnek a barátaid szép vagy akkor ne törödj hogy , zavar :)

sok sikert puszi anna

2010. szept. 18. 15:03
 17/23 anonim ***** válasza:
Szia! Körübelül mennyi ideig imádkoztál??
2010. szept. 19. 11:07
 18/23 anonim válasza:

Imádkozni? -.-" xDDDDD Persze. Azért nőttél mert az ember ilyen fiatalon még nő. Köze sincs a hithez.

Én fiú vagyok. 17 éves. 160 centi alig. Engem kegyetlenül zavar. Gátol a csajozásban, mindenkire a szó szoros értelmében csak felnézni tudok. Bármit megtennék hogy 10 centivel minimum magasabb legyek. De nem leszek. Mindenki hiteget és hitegetett ahogy gondolom téged is hogy "majd a 8. utáni nyáron. Majd a középiskolában. Majd az egyetemen" De ez nem így lesz. Legalábbis 98%. Nekem még nem sikerült, de próbáld meg elfogadni magad. Ha gondolod küld privin egy képet magadról és majd én megmondom mennyire vagy szép. Mert egy lánynál nem baj, ha alacsony, de egy fiúnál, akire fel kéne néznie a lánynak... de legalább egyforma méretűnek kéne lennie. Én mindig is a kis cuki pofa voltam (vagyok) aki aranyos, de semmi több. Szóval ha gondolod írhatsz :)

2010. szept. 22. 16:26
 19/23 anonim válasza:
én 206 centi vagyok és 20 éves :D én odaadhatnék pár centit amugy nyújts rendszeresen úszás jó ötlet ugyanis nem megy a gerincedre terhelés a kosarazás is nagyon jó ötlet arra gondolj bele ezt olvastam: a magas kosarasok 75% -a nem genetikailag óriás persze nem attól lesznek magasabbak ha rádobnak hanem pl. ziccerektől, a sok ugrástól, zsákolástól stb.. gondolj bele miért vannak a profi kosarasok 90% 200 cm felett? ugyanez a vizilabdánál a magyar vizilabda férfi válogatottja szinte mindenki 200 körül van , írd be youtubra stretching exercises---> nyújtó gyakorlatok HAJRÁ!
2011. febr. 1. 08:32
 20/23 A kérdező kommentje:

köszönöm 206 centis kedves ember!!:))

amúgy kosarat kicsit hanyagolom, mert most tört el az ujjam miatta:DD

2011. márc. 9. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!