Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy magasabb...

Mit tegyek, hogy magasabb legyek pár centivel? Alig vagyok 150 cm, és nagyon zavar, mert rengetegen bántanak miatta?

Figyelt kérdés
Állítólag a kosarazás, vagy úszás segít rajta..?Szerintetek?
2009. máj. 7. 16:56
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
24%
En meg 176 vagyok, nem mondom hogy sokan bantanak, de tesznek neha olyan megjegyzest hogy "de magas vagy". De mar nem erdekel, nem zavar, visszavagok valmivel, szerintem te is fogadd el magad, az a legfontosabb. En mar nem is szeretnek alacsonyabb lenni, valhogy fogd fel te is igy neked igy a jo es kesz.
2009. máj. 7. 17:03
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a sportolás inkább az egészségednek tesz jót. De azért egy kis tippem mégis van: dohányzol? Ha igen, nagyon gyorsan hagyd abba, mert az gátolhatja a fejlődést. Legalábbis a szüleim szerint, de ez lehet, hogy csak amolyan városi legenda, pl. mint az, hogy mumus van a szekrényben, nem szabad kinyitni :)

Amúgy hány éves vagy? Fiú, vagy lány?

2009. máj. 7. 17:09
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

mozgástól nem fogsz nőni, ha már elérted a max magasságod, egyszerűen erősebbek lesznek a csontjaid, ami hasznos csontritkulás ellen, vagyis késlelteti. De nyúlni nem fognak.

Van egy beavatkozás, eltörik a csontjaidat, egy fém szerkezet tartja a lábad, széthúzzák csavarokkal a csontokat, megvárják, míg kitöltődik csontszövettel a hézag(időben akár hónapok is lehetnek), utána megint összetörik, megint széthúzzák, stb... amíg el nam érik a max határt ,amit már nem igazán bírna a szervezet, de ez nagyon fájdalmas, sokba kerül és sokáig tartó folyamat...átlag 4,1 cm-errel lesz magasabb az alany...

2009. máj. 7. 17:19
 4/23 A kérdező kommentje:

de tudod milyen az,ha mindenhol te vagy a legkisebb, belenézel a tükörbe , meglátsz magad mellett egy magasabb lányt, és elszomorodsz, tömzsi törpének látod magad?

lány vagyok, 15 éves.

2009. máj. 7. 17:29
 5/23 A kérdező kommentje:
nem dohányzom
2009. máj. 7. 17:30
 6/23 anonim ***** válasza:
93%

Azért a korodat megadhattad volna mert így elég nehé...de minden bizonnyal még nőni fogsz..csak várni kell!

Régen az emberek alumíniummal ettek és abban főztek és a belőle kioldódó anyagoktól 5 centivel nagyobbra nőttek de ez ártalmas...

Nem hiszem, hogy nagyon le vagy maradva...van aki az egyetemi évek alatt nő sokat...

2009. máj. 7. 17:30
 7/23 anonim ***** válasza:
90%

én 22 éves vagyok, 160 cm, nincs nálam alacsonyabb ismerősöm, vagyis én vagyok a legkisebb, mégsem szólt meg érte soha egyikük sem...

Amúgy én már 2 éve semmit sem nőttem, de neked még bőven van időd :)

2009. máj. 7. 17:40
 8/23 anonim ***** válasza:
te még nőhetsz is és nagyon sok szép csajt ismerek aki alacsony valaki túl magas annak az nem tetszik a megjegyzésekre ne is figyelj és érezd jól magad csak azért szólnak meg mert "bunkók" és mert látják hogy te ezen görcsölsz
2009. máj. 7. 18:16
 9/23 anonim ***** válasza:
Megnyugtatlak. Van egy lány osztálytársam, 16 éves elmúlt és kb. 153cm. Alacsony, mégis egy csomóó srácnak bejön. Nyugi, nem ezen múlik, hogy belédszeret-e valaki :)
2009. máj. 7. 20:38
 10/23 anonim válasza:
Én 158 cm vagyok... néha mondják, hogy kicsi vagyok, de engem nem zavar. Nem hiszem, hogy a sport segítene. Szerintem el kell fogadni magad.
2009. máj. 9. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!