Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, lehet ebből a...

Mit gondoltok, lehet ebből a lányból modell? És a fotós jó képeket készít, vagy nem való neki ez a szakma?

Figyelt kérdés

Én a fotós vagyok, de barátnőm is nagyon kiváncsi a véleményetekre. Am én nem vettem részt soha semmilyen tanfolyamon, fényképzeni se tanultam soha, a barátnőm se. Ilyen szempontból is nézzétek léci a képeket.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. okt. 15. 11:52
1 2 3 4
 21/32 Doruss ***** válasza:
A képek tetszenek. Szerintem sem csúnya a lány, lehetne belőle modell, csak meg kéne tanulnia, hogy hogyan álljon be, milyen fejet vágjon, meg ilyesmi. Szóval az adottságíit nézve szerintem esélyes.
2011. nov. 25. 19:52
 22/32 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy a fotózáshoz kell tehetség...meg kell tanulni használni a gépet, és jó szögből kell fotózni. Szóval mint az emberek 80%ának, így neked is jó a fotózás.

A barátnődnek jó a haja, az alakja, de az arca tényleg nem szép. Nemzetközi modellnek nem hiszem hogy elmenne...és bár írtam hogy jó a haja, modeleknál a hosszú mégis előny.

2011. nov. 25. 19:55
 23/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket!
2011. nov. 25. 20:00
 24/32 anonim ***** válasza:

Nagyon jók a képek, szerintem ehhez igenis kell tehetség. Nyilván lehet valamennyire tanulni, de írod, hogy te magadtól fejlődtél erre a szintre, emiatt le a kalappal.

Viszont a lányt nem tudom megítélni, mert eszméletlenül természetellenesen pózol és nem úgy, ahogy a lányok egy divatfotózáson teszik. Nem tudom, milyen lenne az arca, amikor "jól" csinálja és nem mesterkélten. Talán nincs kizárva, az alakja nagyon jó, szép és különleges is az arca, de meg kellene tanulnia, hogy hogyan nézzen a kamerába és hogyan viselkedjen, mert görcsös.

2011. nov. 25. 20:06
 25/32 anonim válasza:
Szerintem meg van esélye. Nem mondanám, hogy csúnya, mert szép lány. Nem láttatok ti még elég modellt. Nézzetek meg divatbemutatót. Olyan arca van némelyiknek, hogy az tényleg nem mondható szépnek.
2012. jan. 2. 16:10
 26/32 anonim válasza:
A képek nagyon jok ,fotogen csajszi de az arca nekem sem tetszik
2012. júl. 21. 19:35
 27/32 anonim válasza:

Én azt mondom, hogy a csajszinak nagyon szép, különleges arca van. Viszont a haja az, ami nem áll jól neki, nem adja meg a keretet az arcának.

Ha legalább lapockáig, de inkább az alá érő, egyenes vagy göndör, világosabb hajjal gyönyörű lenne! :)

Ilyenre gondolok: [link]

[link]

A fotókról pedig annyit, hogy nekem nagyon tetszenek, sokszor olyan szögekből fényképeztél, amik beindítják a fantáziát, engem legalábbis nagyon megfogott! :) Ami viszont még fejlesztésre szorul, az az élesség, és a képek hangulata. Ha később még szerkesztesz rajta valamit a gépen, akkor játssz a beállításokkal, a hangulatokkal, a fényhatásokkal.

Csak így tovább, mindkettőtöknek sok szerencsét kívánok! :)

2012. szept. 12. 17:46
 28/32 anonim ***** válasza:
Valaki ajánlotta már előttem is a hosszú fekete hajat, az sokkal jobban állna neki. Szerintem pedig szép lány, nem látom mi benne a csúnya, még olyan egzotikus arca is van, nem tucat. Az is igaz, hogy meg kellene tanulnia használni az arcát, gyakoroljon tükör előtt, a különböző tekinteteket, pózokat.. Első képen Mila Jovovicra emlékeztet. A fotós is ügyes amúgy :). A 4. kép tetszik leginkább. Remélem valamit tudtam segíteni.
2012. szept. 12. 19:34
 29/32 anonim ***** válasza:
Bocs, de g3ci ronda a csaj! A fotós sem valami nagy szám.
2012. dec. 15. 15:59
 30/32 anonim ***** válasza:

Szerintem neked is van mit fejlődnöd, meg neki is.

Az első két kép jó, mert rendes szögből éri a fény az arcát, ha nem figyel erre a fotós, persze hogy nem lesz szép a kép.

2013. ápr. 1. 20:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!