Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a modellekről?...

Mit gondoltok a modellekről? Főleg a fiúmodellekről? Szerintetek milyen szakma?

Figyelt kérdés
2009. dec. 7. 17:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Ameddig megmaradnak férfiasnak, addig kifejezetten tetszenek. Mikor elkezdenek b*zulni, akkor hányinger..(agyonszolizás, anorexia, smink, sok ékszer, b*zis ruhák, hajformák). Egy szépen kidolgozott test(nem agyongyúrt), egy kis borosta, itt-ott egy kis szőr, ízléses ruhák, az bejön.Szakmának mindenképp jó, ha felkapják, és külföldön futtatják,mint modellt. Mo-n nem nagy jövője van,szerintem.
2009. dec. 7. 17:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem semmi problémám a fiú modellekkel. Akkor se ha lányosak. Kell ilyen is, olyan is. Ha ruhákat terveznék és be szeretném mutatni őket lenne olyan kollekció, amihez direkt feminin srácok kellenének. Egyébként meg ez is egy munka, nincs ebben semmi. Szeretem a (jó,tehetséges) modelleket, mert segítenek életre kelteni egy-egy ruhát :) van több modell ismerősöm, és rendesek, jófejek és okosak is.
2009. dec. 8. 02:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is akarok férfi modell lenni,izmos 176 centi magas 88-90kg pasi vok,szolizok is,ápolt szakállam van a testemet szőrtelenítem.Ha van lehetőség vki akkor jelezzen :)
2009. dec. 8. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!