Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, lehet ebből a...

Mit gondoltok, lehet ebből a lányból modell? És a fotós jó képeket készít, vagy nem való neki ez a szakma?

Figyelt kérdés

Én a fotós vagyok, de barátnőm is nagyon kiváncsi a véleményetekre. Am én nem vettem részt soha semmilyen tanfolyamon, fényképzeni se tanultam soha, a barátnőm se. Ilyen szempontból is nézzétek léci a képeket.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. okt. 15. 11:52
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem a lány sem csúnya, nekem Rihanna jutott róla eszembe. :) Jól áll neki a rövid haj, kicsit erre a vadóc stílusra kéne rágyúrni. Egyébként a képeken kicsit olyan semmilyennek hat...
2011. okt. 18. 20:20
 12/32 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem lehetne modell, hisz általában a modellek se szépek, hanem karakteres arcúak.
2011. okt. 18. 20:28
 13/32 anonim ***** válasza:
64%
nagyon tetszenek a képeid:) én is szeretnék magamról ilyen képeket:)
2011. okt. 18. 20:37
 14/32 anonim ***** válasza:
87%

A fotók jók, eltaláltad a szögeket, nekem tetszenek.

A lánynak helyes arca van, de szerintem még nem tanulta meg használni. Olyan "semmilyen" arckifejezéseket vág, egyik képen sem éreztem semmi üzenetet, csak azt, hogy egy csinos lány odaáll és fotózzák. A testével sem bánik úgy szerintem, ahogy egy modellnek kell. Erőltetett. Nincs meg benne az a "valami", amire az emberek felfigyelnek, nem szólít meg a kép egyáltalán.

2011. okt. 18. 20:46
 15/32 anonim ***** válasza:
88%

nekem az első kép nagyon tetszik, csak kicsit homályos, s lehetne élesebb. különben szép képeket csinálsz, azzal nincs gond, de szerintem a lány nem valami helyes, nem szép arcú.

ha megtanul(persze ha ezt lehet) pózolni, és kicsit változat a stílusán(nekem nagyon nem tetszik.) lehetne belőle modell.

2011. okt. 18. 20:51
 16/32 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem pedig karakteres arca van a lánynak. Nekem tetszik :) Lehetne belőle modell.
2011. okt. 18. 20:51
 17/32 anonim ***** válasza:
83%
Nem Viktória a lány neve?
2011. okt. 18. 21:15
 18/32 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem ezek nagyon szép képek, jól fényképezel, főleg hogy nem jártál semmi tanfolyamra.A modell arca nem tetszik.:S de amugy ő sem rossz. 16/L
2011. okt. 18. 21:43
 19/32 mus musculus ***** válasza:
Szerintem sem valami szép szegény csaj.:/ Az alakjával persze nincs gond, a fotós munkája sem kifogásolható. Nem tudom, talán összejöhet, de ne élje bele magát.
2011. okt. 31. 20:40
 20/32 anonim ***** válasza:
78%

Belolled nagy jo sott profinak mondhato fotos is valhat. Ne szalaszd el a lehetosegeidet ! Hasznald ki azt amilyen adottsagokat kaptal , egy fotosuli, nehany portfolio es hip-hop felfigyelnek rad mert nagyon jo munkat adsz ki a kezedbol, es az onnan latszik hogy meg csak kezdokent is gyonyoru kepeket csinalsz. Jok a szogek, a feny!

Szuper vagy!

Szerintem nem annyira csunya a lany, es kifejezetten szepnek tartom az arcat, a szajat, a modelleknel nagy elonyt szamit az ha szep feloldalrol. Es ahogyan latjuk neki tok normalis. A szemoldokcsontja is szep es kirajzolodik az alkaptaja is ami szinten elony.Egyetlen problemaja a haja. Ez nem elonyos, nem all igy jol neki , szerintem egy mas hajjal gyonyoruen nez ki! Ja es ha az alap problemaknak megfelel( mell boseg, magassag. dere boseg, eletor) akkor szerintem siman eselyes.

Minden jot nektek, remelem szerencsetek lesz !!:*

2011. nov. 25. 19:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!