Moderátor szakma. Mit gondoltok a moderátor szakmáról? Érdemes moderátornak menni? Milyen címszóval keres egyáltalán munkát? Minden érdekel ebben a témában.
Szerintem előbb nézz utánna hogy mit jelent az a szó hogy szakma és mi a különbség a szakma, a hivatás, és
a betanított munka között.
Ha ezek megvannak, akkor majd nem fogsz hülyeségeket kérdezni.
nem értelek miért lenne kamukérdés.. :D néztétek egyáltalán a linket, hogy jobban értsétek a kérdést?.. mert én olyanoktól vártam választ, akik a témával kapcsolatban válaszolnak...
moderátor szakképesítés,szakképzés,szakma.. ha így pontosabb.. ami sokkal több dolgot foglal magába, minthogy egy oladlon moderálja és rendezgesse a dolgokat...
Létezik a moderátor,mint szakma.. ha nem érted a kérdést, ne válaszolj, hülyeségeket! (Igaz, nem elterjedt a megnevezés)... tudatlanul ne oktass ki!
Többek közt színházban, művelődési házban vagy szabadtéri rendezvényeken szervezője, szerkesztője, közreműködője a különféle műfajú rendezvényeknek, irányítja a műsor lebonyolítását, összeköti az egyes műsorszámokat. Erre lennék kíváncsi, nem értem miért lenne "kamukérdés".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!