160 centi körüli lányok! Hány kilók vagytok és ehhez milyen méretű ruhákat hordtok?
160cm/53kg vagyok, xs-s-es méret.
25N
164 cm, 52 kg vagyok, farmer 26os, felsők s/m inkább m, mert az s a mellem miatt kicsi ("sajnos" C kosarat hordok).
21/L
159-160 cm 43 kiló és xs-s-es ruhákat hordok.
14/L
163 centi,46 kg.Ez sovány,átlagos,vagy testes?A nadrágot nem tom,a póló meg S,M, vagy gyerek póló.
11/L
Nagyon régi a kérdés, de azért leírom. Az alkat és csontozat sem mindegy. Azért is vannak ilyen nagy szórások.
Pl testvérem és én ugyan olyan magasak és ugyan annyi kilók vagyunk. ő csípőben szélesebb, vagyis amíg rám jó mondjuk egy m, rá az l, felül én vagyok erősebb, nagyobbak a melleim vagyis őrá sin felmegy egy s felső, amg rám inkább l sőt xl, attől függően milyen típusú a ruha. Az ő arca csontos, keskeny vékony nyaka van, nekem kerek az arcom és vastagabb a nyakam. Ezért vannak különböző stílusú ruhák, mert nem mindenkin áll jól ugyanaz hiába ugyanakkorák mind magasságban, mind súlyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!