27 hetes kismamák hogy vagytok? Vásároltatok már baba ruhákat meg baba dolgokat? Házi munka hogy megy?
Figyelt kérdés
Köszike a válaszokat!2009. febr. 20. 11:10
1/3 anonim válasza:
Szia!28 hetesek vagyunk!Nagyon nehéz a menés,mert igen nagy hasam van.Igazából minden rendben van csak a poci már akadályoz bizonyos dolgokban.Vannak már ruhák meg a bútorok is megvannak már,de még semmihez nem nyultam.Majd 30 hetesen kezdek el válogatni és tervezni mit hova,és hogyan.A házimunkával boldogulok,nincs azzal sem gond.Mindenkinek Boldog Babavárást!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszike Neked is Bolodg Baba várást!
2009. febr. 20. 11:32
3/3 anonim válasza:
27 hetesek vagyunk. Tegnap vettem meg a ruhákat, a babakocsit meg a kiságyat is. Bútorok így már megvannak. A többi holmi még hátravan, de én ápr. közepére szeretnék mindennel kész lenni, persze addig még a festés is hátravan.A házimunka még egyenlőre megyeget, igyekszem nem elhagyni magamat.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!