160 centi körüli lányok! Hány kilók vagytok és ehhez milyen méretű ruhákat hordtok?
hát nem nagy a mellem az biztos, de a csípőm széles eléggé, meg úgy átlagban széles termet vagyok :D meg valamiért nehéz is, lehet azért mert alapból egy kicsit izmosabb is vagyok, mint a lányok többsége
nem erősebb, nem jobb tesiből, csak nehezebb emiatt :D
Hú, azt kell hogy mondjam, szerencséd van. Ha alapból szélesebb vagy, akkor ha van is felesleged, az nagyobb területen oszlik el. Gondolj bele, ha egy vékony csontozatú lány 65 kiló, akkor a vastagságának nagyrésze háj, neked csont. A súlyod is nagyrészt csont meg izom. Ha én hízok 2 kilót, az azonnal meglátszik, puha héjréteg mindenhol.
Irigyellek, a helyedben örülnék magamnak :D
17:20,17:21!
te anorexiás vagy!O.o
kérdésre:
163cm 61kg(dolgozom rajta,hogy kevesebb legyen) felsőből általában m-es kell,nadrágból 30-31,farmer 40-42(mert széles a csípőm-bár nem olyan durván-és nagy a fenekem-az viszont elég durván-)
164 / 62kg (én nem akarok fogyni)
gatya: L-es, 30-as, 40-es
póló : M-es
és ha 5 kilót hízol mindet zsírba akkor igen is lehet 2 mérettel nagyobb a ruha méreted
16:00 gratulálok hogy fogyni akarsz az 53 kilódból -.-"
Mégis mennyi a cél 165 cm-hez 45 kg?:(
Utolsó, nagyon örülök, hogy elégedett vagy!
Velem az a baj, hogy viszonylag szűk tartományban nézek ki jól. Az szerintem is nagyon durva, hogy nincs valaki 40 kiló, ezért nem is írtam rá semmit, még a 45 is iszonyú kevés. 54 kilósan kiállnak a csontjaim, 60 kilósan meg formátlan vagyok. Igaz, hogy akkor is S-es felső és 36-os nadrág kell, de hurkás leszek és aránytalan.
Örülök neki, hogy itt a többségnek teljesen egészséges súlya van!
ma 18:24
Igen, ez az, amit nem vettem figyelembe, hogy ha zsírban jön fel, akkor ennek az 5 kilónak akkora a mérete, hogy simán körbepárnázza egy körte alkatú lány alsó fertáját, és máris megvan a 2 méret plusz.
Én 160 cm vagyok és 48-50 kg körül mozgok. Ez nekem így pont jó, ha híznék pár kilót, az már meglátszana a hasamon:S
Felsőből általában S-est hordok, bár múltkor gondolkodtam egy felsőnél az M-esen is, de egyenlőre még az nem kell:D
Nadrágból változó. Márkától, gyártótól függ, meg az az igazság, hogy már azt se tudom mikor vettem utoljára nadrágot, mert már annyi van és elfelejtettem milyen méretek voltakXD De, ha átlagolok, akkor olyan 28-as körül lehet a méretem. Melltartóból sajnos csak A-sat hordok, remélem ez méf változik és lesz B-s:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!