32 hetes kismamik hogy vagytok? Másnak is ennyire erőseket rúg a babája? Elkezdtetek már készülődni (kimosni a kis ruhákat, ágyat összerakni) Van aki még csak most kezd vásárolni? Ki hol fog szülni? Kisfiú lesz vagy kislány?
Szia!
Az én babám nagyon durván helyezkedik,eléggé fáj.Ki lehet tapogatni sokszor a kis hátát vagy könyökét.A szoba nekünk is kész,még egy két apróságot kell venni (mivel második baba így sok minden megvan).Én Pesten fogok szülni és kisfiam lesz nekem is,a név még nincs eldöntve.
nekem nagyon tetszik a Bence,Dominik,Marcell...
Ja és a kis drága egyenlőre faros sajna :((
Remélem befordul mire ki kell jönnie.
Egyébként te olvastál a málna levél teáról,állítólag nagyon jól tágulsz tőle ha beindul a szülés.Én minden esetre kipróbálom az tuti.
Könnyű szülést neked is!
Szia!
Én is kipróbálom a teát és a homeos bogyókat is, hátha!
Nekem is kisfiam lesz és idáig a Dominik név a befutó :).
A Jahn Ferenc kórházban fogok szülni, a babaszoba még nincs kész már elég sok mindent megvettünk neki de azért hagyok áprilisra is bár csak apróságokat.
32 hetes kismama
sziasztok!
Nekem is kisfiam lesz, es ugy NEz ki eddig Faros!en kulfoldon szulok, es nevben Sajnos meg Nem dontottunk:(.
A babaholmik kozul nagyjabol Minden megvan, most a korhazi csomag jon!
Nektek mekkora a hasatok? Es hogy alltok a kilokkal? En 9 kg plussznal, es 95 cm hasnal tartok, amugy semmi panaszom nincs :)
X
A második hozzászólónak!
Én is a Jahn Ferencbe fogok szülni.Mikorra vagy kiírva?Lehet összefutunk :)))
Én május 1-re vagyok kiírva, és nekem is nagyokat rúg a mini,vagy éppen kinyomja valamilyét:D. Azon kívül hogy vizesedik a kezem lábam és emiatt zsibbadnak a tagjaim, jól vagyok, mondhatom hogy nagyon könnyű terhességem van. Ő is kisfiú, Máté lesz. Azt mondják a fiús terhességek könnyebb lefolyásúak, mint a lányosak.
A ruhácskákat már kimostam, már csak a babaágyat kell összerakni, ja meg ki kell takarítanom a babakocsit, mert úgy kaptuk használtan, de hogy fogom csinálni azt még nem tudom! Székesfehérváron fogok szülni. A vásárlással még elvagyok maradva, cumisüveg stb....! Könnyű szülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!