32 hetes kismamik hogy vagytok? Másnak is ennyire erőseket rúg a babája? Elkezdtetek már készülődni (kimosni a kis ruhákat, ágyat összerakni) Van aki még csak most kezd vásárolni? Ki hol fog szülni? Kisfiú lesz vagy kislány?
Figyelt kérdés
2009. márc. 8. 18:25
11/13 anonim válasza:
Mi április 30-ra várjuk Vincét Nyíregyházán. Eddig 7,5 kg-ot híztam (bár egy kis cca 7-8 kg túlsúllyal kezdtem :-)). A pocim ma mérte a védőnő 108 cm. Jól vagyunk, csak eszméletken sokat mozog a gyermek, ami sokszor kellemetlen. Nem vizesedek, és nem fáj még a derekam se, csak a szeméremcsontom környéke kezdte meg a tágulást, azt fájogat. Na meg nem alszok éjjelente, mert folyamatos a szamba a pocakomban. Könnyű szülést Nektek.
12/13 anonim válasza:
Bocsi az előbb elfelejtettem holnap kezdünk festeni, de a beszerzés zöme megvan, csak pár apróság hiányzik még. Majd a festés, takarítás után állítjuk fel a bab ágyat, és akkor akarom átmosni Vince ruháit, pelenkáit stb.
13/13 A kérdező kommentje:
A pici Máté baba anyukájának!
A könnyű lefolyásra csak annyit írnék,hogy az első terhességemnél is jól viseltem a dolgokat,viszont a szülésem igen kemény volt.De kívánom hogy tényleg hamar megszülj és egy kicsit magamnak is :)))))
2009. márc. 9. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!