Mi a véleményetek hogy nézek ki? és hány évesnek? 178cm magas vagyok bejönnék neked?
2011. okt. 9. 22:33
31/42 anonim válasza:
18-20.
Jól nézel ki, de nem kellenél.
32/42 anonim válasza:
ennyi rosszindulatú embert amúgy nem azt kérte hogy cikizzétek ki névtelenül..ha valami nem tetszik normálisan is le lehet írni. szerintem vágasd olyan 2-3mmesre a hajad és növessz borostát! mivel ilyen szép kék szemed van, jól állna, ha barnára festenéd a hajad
33/42 anonim válasza:
előző: meg a szemöldököd meg a borostád is viccen kívül sokkal jobb lenne!
35/42 anonim válasza:
már megint te! olyan vagy mint Eric Northman :D
szerintem kiba*szottul jól nézel ki, én tutira cserélnék veled "fejet". szívesen lennék szőke kék szemű.
NO HOMO!
37/42 anonim válasza:
Már megint te, Áááááá :))
Nem unod még? Idomíts mókusokat, vagy mittudomén...
38/42 .:Laci:. válasza:
már nem kötözködésképpen, de azért mégis megkérdezem...
hányszor tetted már fel ezt a kérdést? hányszor fogjuk még a csajozási szokásodat látni itt?
39/42 anonim válasza:
Ne hallgass ezekre.Menő a hajad,szép vagy.Az ilyen macsó fiúkkal mindig szívesen járok!:):* 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!