Mi a véleményetek hogy nézek ki? és hány évesnek? 178cm magas vagyok bejönnék neked?
2011. okt. 9. 22:33
22/42 anonim válasza:
HMCS: Helyi Menő Csávó nak nézel ki.
Amúgy nem bejövős. Nagyképűnek látszol.
23/42 anonim válasza:
Te vagy a 14cm-es pénisz tulajdonosa? :D
24/42 anonim válasza:
Szerintem ne vágj ilyen grimaszokat!
25/42 anonim válasza:
A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:01
XDDDDDDDDDdddddddddddd ember mekkorát röhögtem xD
26/42 anonim válasza:
A hajad számomra egy vicc! :)
Nem vagy egyáltalán csúnya, de nem az én esetem. Úgy fogalmaznám, hogy túlzottan nyálboy vagy számomra.
Egyébként meg 20-22 éves lehetsz.
24/N
27/42 anonim válasza:
Nagyon nem tudsz élni előnyös tulajdonságaiddal, mint a szem és a bőr, mert azok szépek. A hajad rémes a grimasszal együtt, és arról árulkodik hogy vagy nagyképű vagy, vagy búza, vagy 2 az egyben. A farkad miatt ne aggódj, csak 1 centivel kisebb a pasik átlagos méretétől! :)
28/42 anonim válasza:
20
és nem bocsi,nálam inkább kimennél...
29/42 anonim válasza:
hát nekem nem jössz be, túl fiatal vagy
30/42 anonim válasza:
beképzeltnek tűnsz és cicafiúnak. Nekem pont ez nem jön be. Ha nem vágnál ilyen fejet meg máshogy hordanád a hajad helyes is lehetnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!