Fiuk/lányok. Nektek mi a véleményetek a magas csajokról?
17éves vagyok. kb 176cm . alakra csinosnak mondhatom magam. de a magasságom miatt mindig kellemetlenül érzem magam...
szivesen hordanék (max 4-5cm) magassarkút de nem merek felvenni mert ugyérzem azmár túl magas lenne... nektek mi a véleményetek? van aki hasonlóan magas és ugyanugy bátran felvesz magasabb sarku cipöt is akár? és nektek fiuk mi a véleményetek a magas lányokról?
Te magas?! XD
Az én csajom 192 cm, én 175 cm. :)
Nem vagy te magas! Egyébként ne törődj vele, vannak 176 cm felett pasik bőven.
barátom is magasabb nálam, még magassarkuban sem lennék nála magasabb...max egy magasak lennénk. csak nem tudom. más véleménye is érdekel :) h ki mit gondolok rólunk/uk.mennyire tartják gáznak vagy sem. :) meg ilyenek :)
ja és köszönöm a válaszod :)
24 éves lány vagyok,176,5 cm,simán felveszek 15 cm-es sarkú cipőt is...semmi baj Veled,húzd ki magad,hogy nem vagy kicsi..hidd el Nekik sem jobb..sőt.. :)
Pusza
Szija!
Én is 175 cm vagyok és lazán felveszem a 10cm es cipöt kisszoknyával vagy rövidnacival és csak ugy forognak a pasik:) Én úgy veszem észre hogy szeretik a hosszú lábú lányokat:) CSak nézz szét az utcán rengeteg olyan pár van ahol a csaj magasabb, szinte ez már divattá vált:)
Szóval egész nyugodtan vegyél fel magassarkút, és érezd benne jól magad!
L/19
nagyon szépen köszönöm. aranyosak vagytok :)
hát akkor bátran hordok magasabb cipőt is! :)
na meg látom nem én vagyok egyedül ilyen magas :DDD és mindeki büszke rá ahogy látom. köszönöm az eddigi válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!