Szerintetek kővér vagyok? (képek)
Sziasztok, húgom feltett egy kérdést saját magáról és ott az egyik képén voltam látható :) mondta hogy tegyek fel egy kérdést magamról így hát meg teszem. Szerintetek kővér vagyok ?
Köszi előre is:)
Szerintem ő is tisztában van azzal, hogy nem egy topmodell alkat.
Van rajta nem kis felesleg, de akkor sem mondanám túlsúlyosnak. Egy túlsúlyos nagyon másképp néz ki!
Egyébként meg nem kell mindenkinek topmodell alkatúnak lennie!
Sajnalom, de szeirntem sem atlagos, igen, van rajta felesleg, a nagy cicikbol kovetkezik hogy foleg zsir formajaban.
Nem baj ez, szo sincs rola, de nyilvan joval nagyobb eselyed van 5-10 ev mulva kovernek lenni, mint egy karcsubb (es nem sovany!!!), atlagos testalkatu holgynek. (Ezutan indulnak meg csak be igazan a asszonyosodasert feleos hormonok, plusz jon a gyermekvallalas, stb.)
Csak hogy tisztazzuk: ez szamit atlagos, se nem vekony, se nem kover (ambar erosen korte) testalkatnak: [link]
Nyilvan latjatok, hogy a kerdezo testzsirszazaleka a kepen szereplo holgyetol lenyegesen magasabb, szoval azert azert ne kardoskodjatok, hogy nincs rajta felesleg.
Szerintem nagyon csinos vagy.:)
Bár én vékonyabb vagyok nálad jóval, és még így sem vagyok megelégedve magammal, állandóan fogyni akarok... De szerintem gyönyörű vagy.:) Valahogy csak más lányokban látom meg a szépet.
De amúgy szerintem az ilyen lányoknál az a fontos, hogy az alakjuknak megfelelő előnyös ruhákat hordjanak.
bevallom őszintén nekem nagyon tetszel, szerintem csinos is vagy meg szép is. tök jó, hogy nem vagy gebe. tuti nagyon bejössz a pasiknak. :) nehogy fogyózz mert így vagy jó :) olyan kisugárzásod van így képen át hogy vered a sok vékony csajt. én is állandóan fogyózom és elégedetlen vagyok magammal és bevallom irigyellek téged mert látszik hogy jól érzed magad a bőrödben és ezt mások is látják :) én lány vagyok és ha egy lány ezt mondja az nagy szó :)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!