első és amásodik kép ugyan az? mert kicsit eltérnek egymástól lehet hogy csak én látom igy...de nem azért nő vagyok de megakadt a szemem a mellein, mert nekem kicsik vannak ő pedig el van látva mellesleg :) szerintem jó alakja bár hasból egy picit fogyózhatna de ennek ellenére tetszik az alakja :) Amugy ilyen egy nőies alak!!! :)
17/L
Erre mondom azt, hogy molett alkat. Kövér semmiképp sem vagy! Viszont bátor biztosan, hogy fehérneműs képet teszel fel magadról.
De pl a 2. képen vékonyabbnak is látszol, megfelelő ruhákban sokkal vékonyabbnak tűnhetsz.
19/L
Szerintem jó az a felesleg, a férfiak szeretik a "van mit rajta fogni" kategóriát.(:
12L
Nekem is ilyesmi alakom van! :)
A párom szerint így vagyok tökéletes! :D
Van felesleg, nem kover, de mar toltott galamb.
Nekem szemely szerint egyaltalan nem tetszik, szerintem a karcsu, sportosabb alak jobban mutat. De nyilvan ez nezopont kerdese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!