Szerintetek mennyire kövér ez a lány? Milyen az alakja? Lehet ilyen alakkal pasit találni? Mit kellene változtatni rajta? Lent link
Szerintem legalább 10 kg plussz van rajtad, és elég formátlan vagy.
Nekem 4 gyerek után és 50 fölött volt hasonló az alakom, ezért sürgösen elkezdtem erösiteni meg odafigyelve kajálni, mert igy nem akartam maradni.
Te is tegyél valamit, a kérdésedböl úgy gondolom, hogy még fiatal vagy, a helyedben szégyellnék igy kimenni az utcára.
Szerintem 10 kilót le kéne adnia.
És utána, ha elkezd tornázni akkor jó alakja lesz!
hát csajszi:D:D szerintem meg az öltözködésen múlik minden. Hasonló voltam gimiben, mint te most(20 vagyok:D) és olyan rucikat hordtam, hogy mindenki normál kategóriába sorolt be:D Mert rendesen megnőttem és eloszlott a súly. Na mind1.
Szóval szerintem az öltözködésen elég sok minden múlhat, addig meg, míg nem kell ledobnod hirtelen a ruháidat és pucéran billegned, kezdj el sportolni. Ezt azért is javaslom, mert ha ezt így hagyod, durván súlyosbodhat a helyzet, 25-30 felett meg már sokkal nehezebben tudsz fogyni.
Szerintem meg simán elmegy az alakja!
Jó,lehet hogy van egy kis plussz rajta,de nem vészes!
Nem tudom miért kell belebeszélni a csajokba,hogy az ilyen nők a szépek: [link]
mellesleg nem gáz h a 3.hozzászólást is az első válaszoló írta...
81%-81%...
utolsónak irnám hogy nem lehet hogy más is 81%-on van?:DDDD
....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!