Szerintetek mennyire kövér ez a lány? Milyen az alakja? Lehet ilyen alakkal pasit találni? Mit kellene változtatni rajta? Lent link
köszi a vélaszokat, nem tom mennyi van rajtam, de már elkezdtem a diétát és szeptembertől fogok kungfuzni járni...
szerintem furcsa az alakom... és rossz...
de remélem h nem csak a külső számít a pasiknak, mert akk nincs esélyem... :(
:'(
Nem mondanám hogy kövér vagy, de van rajtad pár plusz kiló.
Persze hogy lehet így is pasit találni.. ha szeret téged, akkor elfogad ugy ahogy vagy;)
Szerintem fenékre, és combra kéne sokat gyúrnod..( a fenék nagyon könnyen formálható.:) pár guggolás (minden nap amikor felkelsz 20, és lefekszel akkor is 20.) hidd el, nagyon sokat segít.:) és ugyonígy pár felülés hogy a hasadat is formáld..:)
13/L
szerintem semmi baj nincs az alakoddal:)az aki mást mond azzal valami probléma van hidd el nekünk:)kicsit formásodsz és figyelsz az étkezésre nagyon is jol fogsz kinézni!!!
13/l
Nem tudom mennyi idős vagy de én sokkal jobban szeretnék olyan típusú lány lenni akin egy pici felesleg nem 20 kiló hanem rendesen legyen fenekem,cicim,és legyen rajtam mit fogni..Én így szeretném elképzelni magamat 20-25 évesen:)Nem hurkákat szeretnék,csak nem szeretnék fogpiszkáló lenni..:)
13/L
Nekem is kb. ilyen az alakom (én rendszeresen tornászok ezért a fenekem kicsit kerekebb és a hasam kicsit laposabb) és én vagyok a suli egyik legjobb csaja;) Kis feszesítés, előnyös öltözködés és bomba nő leszel:D
13L
Van rajta felesleg, de nem kövér.
És legalább arányos, nem olyan, hogy csak 1-2 részre hízik, mindenhova jut egyformán:-D
(Tudom, mert én is hasonló vagyok.)
Persze, hogy lehet pasit találni ilyen alakkal, ennél sokkal rosszabb alakú csajoknak is van pasijuk, minden csak a kivitelezésen múlik:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!