Jól nézel ki,de azért pár kiló lemehetne .Én is kb így nézek ki csak pár kiloval kevesebb vagyok(és nagyobb a mellem)
2011. szept. 13. 21:18
13/31 anonim válasza:
Nagyon szép tested van. Aki azt írta, hogy nem tetszik, az biztos lány.
2011. szept. 13. 21:19
14/31 anonim válasza:
Utolso: tevedsz.
Komolyan gondolod, hogy minden ferfinak bejonnek a vastagabb, sonkas combu nok? Bocs, de nem. En a feszesebb, konnyebb testet szeretem. Nem vagyok fiatal es a nagy mellek sem nyugoznek le, azok logni fognak 10 ev mulva.
2011. szept. 13. 22:02
15/31 anonim válasza:
Ja peeersze, lógni fognak. 10 év múlva. Még szerencse, hogy nem vagy irigy..
2011. szept. 13. 22:08
16/31 anonim válasza:
Nekem is hasonló alakom van csak kisebb cicijeim :( Szerintem ő nagyon csinos jól néz ki, jó ránézni bár magamról ezt sajnos nem mindig tudom elmondani!
2011. szept. 13. 22:25
17/31 anonim válasza:
22:02! Gondolod, hogy a kis mell nem tud lógni??? Az még az igazán csúnya!
2011. szept. 13. 22:28
18/31 anonim válasza:
Szép ez az alak nincs vele semmi gáz, csak tényleg pociból kell egy picit visszavenni. Mert a popsi cici az nőies de a bendő már annyira nem... :D Hasra gyúrj semmi gáz nincs veled de az egészséged érdekében pár kiló leadása nem árt. Te is jobban fogod érezni magad ha könnyebb vagy. Tapasztalatból mondom sportolok és mióta leadtam pár kilót sokkal jobban megy hogy nincs rajtam felesleges hús :D
2011. szept. 13. 22:45
19/31 anonim válasza:
jujjj, nekem is ilyen alakom vaaaaan :$
én is már régóta kíváncsi voltam, hogy milyen lehetek, de nem mertem feltenni képet, úgyhogy kösziiii:)
amúgy, hány éves vagy? én 20! hány kiló, centi? már ha nem túl indiszkrét a kérdés! az is jó lenne, ha a méreteid leírnád cm.ben!
köszii:)
2011. szept. 14. 19:15
20/31 anonim válasza:
Hú, nagyon bejön.
Utcán, meg mindenhol az ilyen alakú csajokat nézem meg, nekem nagyon tetszik a nagy mell, vékony derék, széles csípő, nagy segg így együttesen.
(Sztem én vékonyabb vagyok, nem sokkal, de rohadtul nincsenek ilyen arányaim, úgy irigylem ezt az alkatot...)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!