21/31 anonim válasza:
Nem szép - hanem tökéletes... pont az a típusú nő vagy, aki után megfordulnék az utcán. Pedig nem szokásom az ilyesmi :)
32/F
22/31 anonim válasza:
Kövér? Szerintem majdnem tökéletes.
23/31 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik^^ Mondjuk ruhával is megnézném.
24/31 anonim válasza:
Szerintem jól nézel ki, pocakra meg cicire is, a combod kicsikét ducika, de nem vészes. ^^
25/31 anonim válasza:
nem vagy kövér de ezt a k.rvás pucsítós pózt hanyagolhatnád
26/31 anonim válasza:
Most tudom hogy mindneki le fog pontozni, de szerintem fogyhatnál.
A combod ha megnézed szinte egy vonalban van a fenekeddel, vastag. A karod is vastag, és hasból is mehetne egy kicsi.
Sajnálom de nekem nem a húsosabb, hanem a finomabb, könnyebb testalkatú lányok tetszenek.
27/31 anonim válasza:
Személy szerint én nagyon kövérnek látom... lehet nem tetszik, de nekem ez már igen kövérnek számít. Járj edzeni.
19F
28/31 mus musculus válasza:
Ilyesmi vagyok én is, kisebb mellel és nagyobb hassal. Van miből lefaragni, az tény, de így is mutatós vagy. A te döntésed, hogy cselekszel.
29/31 anonim válasza:
Nagyon messze van még a kövérségtől ez a lány.
30/31 anonim válasza:
köszönöm a kommenteket, a képen ugyan nem én vagyok, de hasonló lehet az alakom mint neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!