1/12 anonim válasza:
hát van rajtad pár fölös kiló de nem vagy kövér. sportolj többet és egyélkicsit kevesebbet.
2/12 anonim válasza:
Na ne szórakozz...Ahelyett, hogy gépeznél, sportolj, és máris nem lesz időd ilyesmin gondolkodni. Kövér semmiképp sem vagy, és ilyen korban amúgy is alakulni fog még a tested, szóval egészséges táplálkozás+rendszeres mozgás és OK.
3/12 anonim válasza:
Haaaaaaat...szerintem van mibol leadni...
4/12 anonim válasza:
Hát olyan nagyon-nagyon kővér nem vagy de elég zsíros és ez nem jó.
Nálam szóba se jöhet egy ilyen testalkatú lány.
18/F
5/12 anonim válasza:
Nem vagy nagyon kövér, de nekem sem az eseteim a duci lányok. Mozogj rendszeresen és egyél sok zöldséget, gyümölcsöt.
6/12 anonim válasza:
Nem tudom mit szívott az előző néhány válaszoló közül egy-kettő, de nagyon jól nézel ki, az én szememnek tökéletes vagy. :D
21/F
7/12 Gress válasza:
Az enyémet meg bántja.Sportolj és jó lesz...
8/12 anonim válasza:
Nyugi a kövérség nem itt kezdődik.Ha egy olyan 3 kg-ot leadsz(has,csípő,fenék)akkor tökéletes.
9/12 anonim válasza:
úristen dehogy vagy kövér :D nem vágom, hogy itt egy-két ember miért ír ilyeneket, mert szerintem...Oké nem vagy nádszálvékony (mellesleg megsúgom énsem) De kövér seeeemmmiképpen nem vagy, ezt verd ki a fejedből de rögtön! ok duci vagy, de ahogy előttem is írták a tested még alakulni fog/most alakul plusz pasid is lesz tutira, mert legtöbben emiatt szokták kérdezni, hogy kövérek-e. gondolom miért másért kérdeznéd, ha nem amiatt, mert nincs már/még pasid. Na mind1 lényega lényeg no para, kisugárzás azzal sokkal többre mész, mint egy lapos hassal ;)
10/12 anonim válasza:
3k kevés lenne de azért kéne mit leadni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!