Nagyon kövér vagyok? Hordhatok 2 részes fürdőruhát? 157 cm vagyok és kb 53-55 kiló.14 éves vagyok. Képek lejjebb.
2011. máj. 24. 18:17
1/39 anonim válasza:
hát őszintén van rajtad felesleg, de ha téged nem zavar akkor hordhatsz két részes fürdőruhát, de én a helyedben inkább valami csinos egybe részest néznék, és ha majd egy kicsit fogytam akkor vennék fel:)
2/39 anonim válasza:
Hát most mit mondjak? Nem vagy vékony, annyi bizonyos. Rajtam is van felesleg, igaz, közel sem ennyi, de még én sem merek kimenni a strandra évek óta.
3/39 anonim válasza:
Hogy neked mennyi önbizalmad wan..xĐxĐ Úristen...O.o
4/39 anonim válasza:
A combod még elmegy, de az óriási hasad nagyon nem túl jó:S
Inkább egyrészest!
5/39 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan felveheted a két részest is. szerintem kényelmesebb az a strandra (főleg ha jobban is tetszik) az alakod az egyrészesben i ugyanúgy látszana. de amugy mi a gond? ne foglalkozz más emberekkel hogy mit mondanak. én sem nagyon merek felvenni fürdőrucit de nem az alakom miatt hanem striás a bőröm és elhiheted hogy ez rosszabb (mert nem múlik el) örül hogy neked a bőröd szép.
6/39 anonim válasza:
18.28
Teljesen igaz.Sok az önbizalma :)
Szerintem ne vegyél fel 2részest, mert ronda vagy.Hájas malac.
7/39 anonim válasza:
18:48-as vagyok.
Azt nem mondtam, hogy kövér, csakhogy sok az Önbizalma 19:01-es..
8/39 anonim válasza:
előző szerintem valamit férre néztél mert a 18:48-as az én voltam.
9/39 anonim válasza:
Szerintem nem, nyugodtan hordj kétrészest, ha az tetszik :)
10/39 anonim válasza:
Bocsi, nem 18.48-as voltam, hanem 18:28-as :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!