Nagyon kövér vagyok? Hordhatok 2 részes fürdőruhát? 157 cm vagyok és kb 53-55 kiló.14 éves vagyok. Képek lejjebb.
2011. máj. 24. 18:17
12/39 anonim válasza:
Atyaég 14 évesen azért elég durván nézel ki! :S Kicsit sportolni kellene, meg odafigyelni a kajára, nem a fürdőruhán gondolkodni...
13/39 anonim válasza:
Nem bántásból, de tuti, hogy 55 kiló vagy ? Mert én 164 centihez vagyok 65, de közel nem nézek ki így.
Amúgy mikor voltál utoljára strandon ? Na, ha még emlékszel, akkor sokkal, de sokkal kövérebb nők, vénasszonyok a visszeres, gombás lábaikkal simén kimennek. Akkor te miért ne ?
Nincs kiírva, hogy 60 kiló felett belépni tilos.
14/39 anonim válasza:
basszus nem értem mit szekáljátok, lehetne ennél százszor is kövérebb akár. És ha ő ilyet szeretne felvenni? Amúgy meg miért ne vegyen fel 2 részeset? 1 részesben is ugyanúgy látszik a fölösleg rajta. Amúgy még mindig jobb mintha valami anorexiás csontváz lenne -.-" Nem értem miért kell köcsögösködni. Fogadni mernék a sok egoista p*csa jókat röhög és ezzel teljesen lerombolják ennek a lánynak a maradék önbizalmát is... -.-" Gratulálok. Kedves kérdező: Ne foglalkozz a rosszat akaró megjegyzésekkel, vannak akik így is el fogadnak majd, és nem ezek a no name Ausztráliából jöttem emberek a gyakorikerdesek.hu-n akik itt osztják az észt. Akik ismernek és szeretnek, azoktól kérdezd meg, nem ezektől a gyökerektől akik máshoz sem értenek csak másokat szapulni.
15/39 anonim válasza:
hát ez tényleg nem túl szép látvány,sőt..
de ha téged nem zavar,hordj.
16/39 anonim válasza:
19:28-as miért? az 50 éves 90 kilós öregasszonyok bikiniben szép látványok? Szebbek mit ez a viszonylag még nem is kövér lány? Mert nem kövér, csak kicsit duci. Most még alakul a teste elvégre tinédzser 14 éves..olvastátok? 14 szóval nem kéne rombolni az önbizalmát, tudom milyen tininek lenni, ez az az időszak amikor utálja az embert azt ami, vagy aki. Szerintem csak vett egy bátorságot és nagy erőt és azt mondta, hogy ő jól akarja érezni magát, mégha nem is modell alkat.
17/39 anonim válasza:
19:27
senki nem szekálja a kérdezőt,ez az igazság. egy negatív kritika sokkal hasznosabb mint egy "jótakaró" pozitív.
18/39 anonim válasza:
jó csak ha visszaolvasol vannak olyan tahók, akik jönnek a "hájas disznóval" meg hasonlókkal.
19/39 anonim válasza:
hát ez tuti nem 55 kiló, én vagyok 160 cm és 56 kiló, és van rajtam felesleg, de közel sem ennyi........
20/39 anonim válasza:
jó de ő 157 cm és nem 160, amúgy meg előző válaszoló hány éves vagy? mert ez a láyn 14 lehet azért van rajtad kevesebb mert a tested érettebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!