Nagyon kövér vagyok? Hordhatok 2 részes fürdőruhát? 157 cm vagyok és kb 53-55 kiló.14 éves vagyok. Képek lejjebb.
ti nézzetek inkább tükörbe...-.-
hány ilyen lány mászkál még az utcán? 1000 körülbelül.
miért baj, ha van önbizalma? inkább legyen otthon punnyadó?
Hello.:)
Fiatalabb koromban én is kicsit duci voltam.Nem vagy te kövér!:) Nézd meg a mostani "Divatos" csajszikat az utcán.Csípőnadrág+Has feletti póló, és a recegős hájuk lifeg ki szabadon!Hát mi vagy te hozzájuk képest??
Ha ők megtehetik, akkor te miért ne vehetnél fel egy csini Bikinit?;) Tudom milyen ez, én is voltam 14.Ilyenkor nyáron beindulnak a hormonok, és önfeledten pasizol:)
És ne keseredj el a sok HÜLYE válaszától.Erkölcstelen bunkók csak :(
Nyugodtan élvezd a nyarat, szürcsölj kólát a barátnőiddel, és nézegesd a pasikat ;)
Ha meg mégis elkeseredtél volna, NE KEZDJ DRASZTIKUS FOGYÓKÚRÁBA!!!
Én 14 évesen 160 cm, és 59 kiló voltam.Látszott rajtam a felesleg.Egy nyáron, eldöntöttem, hogy lefogyok.Elég kemény volt, de szeptemberre, már vékony voltam, és nem is volt kérdés a bikini :) Nem hánytattam magam, és semmi egyéb, csak egészségesen étkeztem, és sportoltam.
Most itt vagyok 23 évesen, szép vagyok és egészséges, és bártan mondhatom, hogy Boldog vagyok a kisfiammal, kislányommal és a párommal!:)
Sok szerencsét kiscsaj!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!