Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon kövér vagyok? Hordhatok...

Nagyon kövér vagyok? Hordhatok 2 részes fürdőruhát? 157 cm vagyok és kb 53-55 kiló.14 éves vagyok. Képek lejjebb.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2011. máj. 24. 18:17
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
90%

ti nézzetek inkább tükörbe...-.-

hány ilyen lány mászkál még az utcán? 1000 körülbelül.

miért baj, ha van önbizalma? inkább legyen otthon punnyadó?

2011. máj. 24. 19:55
 22/39 anonim ***** válasza:
ki mondta,hogy ne menjen ki az utcára? :D
2011. máj. 24. 20:01
 23/39 anonim ***** válasza:
19:55-nek igaza van. Több mint ezer ilyen lány mászkálé az utcán nap mint nap és biztos ti nektek i vannak olyan ismerőseitek, akik ducik/kövérek, vagy épp csak egy kisebb fölösleg van rajtuk. Senki sem tökéletes, és akik szapulják ezt a szerencsétlen lányt, hogy kövér disznó meg stb, ők sem tökéletesek, lehet az alakjuk jó, meg szép, de a belső értékeik annál kevesebb és rosszabb.
2011. máj. 24. 20:02
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem érdekelnek a belső értékek, ez a leányzó az alakjáról kérdezett, én ŐSZINTÉN leírom a véleményem: csúnya a lány alakja, látszik, hogy semmit nem sportol, de egészségtelenül étkezik. Ennek ellenére engem nem zavarna, ha ilyen lányt látnék a strandon, bár nyilván nem nézném meg, hogy de jó csaj.
2011. máj. 24. 20:26
 25/39 anonim ***** válasza:
94%

Hello.:)

Fiatalabb koromban én is kicsit duci voltam.Nem vagy te kövér!:) Nézd meg a mostani "Divatos" csajszikat az utcán.Csípőnadrág+Has feletti póló, és a recegős hájuk lifeg ki szabadon!Hát mi vagy te hozzájuk képest??

Ha ők megtehetik, akkor te miért ne vehetnél fel egy csini Bikinit?;) Tudom milyen ez, én is voltam 14.Ilyenkor nyáron beindulnak a hormonok, és önfeledten pasizol:)

És ne keseredj el a sok HÜLYE válaszától.Erkölcstelen bunkók csak :(

Nyugodtan élvezd a nyarat, szürcsölj kólát a barátnőiddel, és nézegesd a pasikat ;)

Ha meg mégis elkeseredtél volna, NE KEZDJ DRASZTIKUS FOGYÓKÚRÁBA!!!

Én 14 évesen 160 cm, és 59 kiló voltam.Látszott rajtam a felesleg.Egy nyáron, eldöntöttem, hogy lefogyok.Elég kemény volt, de szeptemberre, már vékony voltam, és nem is volt kérdés a bikini :) Nem hánytattam magam, és semmi egyéb, csak egészségesen étkeztem, és sportoltam.

Most itt vagyok 23 évesen, szép vagyok és egészséges, és bártan mondhatom, hogy Boldog vagyok a kisfiammal, kislányommal és a párommal!:)

Sok szerencsét kiscsaj!;)

2011. máj. 24. 20:33
 26/39 anonim ***** válasza:
na látod, kedves 20:26-es, ez egy korrekt válasz volt. tudsz te ilyet is.
2011. máj. 24. 20:41
 27/39 anonim ***** válasza:
viszont lehetne rosszabb is az alakja, ennél százszor rondábbak is vannak.
2011. máj. 24. 21:02
 28/39 anonim ***** válasza:
16 éves vagyok, és nem hiszem, hogy ENNYIT számít az a 3 cm..
2011. máj. 25. 06:23
 29/39 anonim ***** válasza:
ja de te 16 vagy ő meg 14 -.-" az 2 év lehet alakul a teste
2011. máj. 25. 07:12
 30/39 anonim ***** válasza:
igen majd valószínűleg magától lefogy. nagy rá az esély. nekem sem alakult sokat, ugyan olyan az alakom mint volt!
2011. máj. 25. 12:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!