Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A csúnyácska lányok is lehetne...

A csúnyácska lányok is lehetnek boldogok? 17/L

Figyelt kérdés

Van egy osztálytárs aki elég csúnya lány, de mindennap mosolyogva jön az iskolába.

Lehetséges ,hogy annak ellenére boldog ,hogy a fiúk undorodnak tőle, a többi lány lenézi és csúfolja az öltözőben?

2011. okt. 7. 18:47
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, én inkább lennék csúnya egész életemben, mint egy buta, gyerekes kis liba. :D Aztán majd mikor kezdesz löttyedt lenni, meg hasonlók, akkor az ehhez hasonló oldalakon nyafogsz, hogy a pasid elhagyott egy fiatalabb, jobb formájú csajért.
2011. okt. 7. 20:20
 22/30 mus musculus ***** válasza:
88%
Kérdező, te egy primitív p*csa vagy.:D
2011. okt. 7. 21:44
 23/30 A kérdező kommentje:
az....
2011. okt. 7. 21:54
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom az előttem szólókhoz.

Miért ne lehetne boldog egy csúnya lány is?

hadd mondjak valamit: szerintem éppen hogy a csúnyák boldogabbak hosszútávon. Nem, nem vicc!

Elmondom, hogy mi a véleményem:

Vegyünk egy szép lányt. Csinos arc, jó lábak, stb. Ha ránéz egy srác, az jut eszébe, hogy "hú de jó csaj, úgy meg ****". Próbálkozik, a csaj azt hiszi, szereti a srác, de csak azt akarja tőle. A csúnya lányra nem hajtanak olyanok, akiknek a külsőség és a szex a fontos. Aki a csúnya lánnyal összejön, annak a belső számít, és az a srác már mellette is marad. Nekem nem egy ismerősöm van, aki gyönyörű és minden pasi kihasználja. A környezetemben lévő legjobb házasságokban a nő mindenütt átlagos, de inkább csúnya. Aki egy "csúnya" lánynak udvarol, nem a testéért vagy az arcáért szereti, hanem azért, aki. Szerintem ez mindennél többet ér.

Nem azt akartam mondani,hogy egy szép lány nem lehet boldog.

Nem szeretek személyeskedni, de te, kedves kérdező valószínűleg egy üresfejű kis liba vagy, aki nem bírja felfogni, hogy lehet egy duci lány boldog. Talán még kicsit irigykedsz is rá emiatt, mert míg a magadfajtákon csak átmennek, mint a zebrán, addig ő megtalálja az igazit... Szerintem ahelyett, hogy szegény lányt savaznád, menj és élj egy kicsit, mert halványlila fingod sincs róla, milyen az élet. :) ideje kilépni a rózsaszín, tökéletes kis világodból, ami a divat és a szépség körül forog. Ne legyél médiazombi! Az életben sokkal fontosabb dolgok is vannak!!

Azt a lányt üdvözlöm és gratulálok neki, te pedig ásd el magad! ;D

15/l

2011. okt. 8. 07:40
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Miért van nekem olyan érzésem,hogy te csak szórakozol a válaszadókkal,és egyre provokálóbb vagy??

Tudod az ilyen viselkedés,és gondolkodás mint neked van rosszabb mint egy görbe orr,vagy kövérség..

A piros alma is szép,és kívánatos,de mégsem esszük meg ha belül férges,és rohadt..NA te is ilyen vagy..

De nem gond..15-20 év múlva a görbe orrú,kövér lány egy boldog kapcsolatban élő,szép nő is lehet akinek aranyból van a szíve míg te csak egy szerencsétlen senki leszel..

2011. okt. 8. 13:07
 26/30 habibi ***** válasza:
100%
"A szépség belülről fakad"- hasfelmetsző Jack
2011. okt. 9. 20:18
 27/30 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező egy gyönyörű, tökéletes testű, értelmes, nagy tudású lány lehet... Vagy csak óriási egóval van megáldva?:D Inkább az utóbbi, szerintem is.
2011. okt. 9. 23:31
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Úúúú, kérdezőkérdező eztolvasdeeeel: [link] ^^
2011. okt. 9. 23:36
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Én is csúnyácska voltam tiniként, de megszépültem huszonéves koromra. Akik viszont akkor szépek voltak, megcsúnyultak, elhíztak, koravén fejük lett. Szóval ki tudja mi vár rád kedves kérdező...
2011. okt. 10. 08:23
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Arról megvan a véleményem, aki szt a szépség fontosabb, mint hogy vki ne legyen felszínes...

ő legalább boldog lesz, te meg x év múlva azon fogsz aggodalmaskodni, hogy bejössz-e a hozzád hasonló szellemiségű pasidnak, ha van rajtad 1 kiló plusz meg elkezdett ráncosodni a szemed körül a bőr...

2011. okt. 10. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!