Attól, hogy valaki csúnyácska a képeken, lehet még szép a valóságban?
Nagyon kevés jó kép van rólam...azok is többnyire photoshoppal vannak javítva:S amikor nézegetem a képeimet, úgy elkeseredem, mert nem látom magam szépnek...
lehet, hogy azért a valóságban szebb vagyok? vagy a képek mennyire mutatják a valóságot?
köszi:)
vannak fotogén, és kevésbé fotogén emberek.
ismerek olyanokat is, akik mondjuk fotón teljesen máshogy néznek ki mint élőben, pedig nem is PS-ezett a kép.
nekem könnyű, én élőben, és fotón is ugyanolyan rusnya vagyok :D
igen, tudom úgy könnyebb lenne eldönteni, de inkább úgy általánosságban érdekelni, hogy kinek milyen tapasztaaltai vannak erről:)
am köszönöm a válaszodat!
Más mit mond a képeidről? Nem lehet, hogy csak te látod magad csúnyácskának?
Szerintem ez ugyanolyan, mint mikor az ember visszahallgatja a hangját felvételről.. szerintem 10-ből 9 embernek nem tetszik a saját hangja.
Hááát, nagyon remélem!! :D
Nekem is ez a gondom! A fotókon olyan csúnyának látom magam, soha életemben nem készült még jó kép rólam, iwiw-en is ezért nincs kint rólam egy se.
De élőben, a tükörben egész jó nőnek látom magam, rosszabb napjaimon is min. átlagosnak, jobb napjaimon egész szépnek.
Engem 14 éves korom óta nem fotóz se a családom, se senki. :S 1xűen undorító vagyok a képeken, minden barátnőm kérdezte már, hogy mi a fenét csinálok magammal, hogy totálisan máshogy nézek ki a képeken arcra, mintha nem én lennék. Most is csinálni akart anya egy képet rólam, hogy legyen, de kb a 30. fényképnél ráhagyta, hogy reménytelen. :D Pedig mondta is, hogy élőben szép vagyok, de ha ránéz a fényképezőben a képre még kattintás előtt, 2 különböző ember...
Hát nem tudom. Szépnek mondanak, az ismerősök, barátok, de a képek... hát azok szerintük is borzadályok. xD
Az én példámból látszik, hogy a képek nem mutatják a valóságot. :) Akkor egy osztálytársam modellkedik, a képeken nagyon szép, de élőbe.... mint egy rakás szerencsétlenség minden téren. :D furcsa..
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!