Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Attól, hogy valaki csúnyácska...

Attól, hogy valaki csúnyácska a képeken, lehet még szép a valóságban?

Figyelt kérdés

Nagyon kevés jó kép van rólam...azok is többnyire photoshoppal vannak javítva:S amikor nézegetem a képeimet, úgy elkeseredem, mert nem látom magam szépnek...

lehet, hogy azért a valóságban szebb vagyok? vagy a képek mennyire mutatják a valóságot?

köszi:)

2011. máj. 15. 16:00
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

igazából mások jót mondanak a képeimre, de ezek azok a képek, amik photoshoppolva vannak...:(

amiken nincs javítás, azokat nem mutatom meg szinte senkinek:$

2011. máj. 15. 16:20
 12/27 A kérdező kommentje:

akkor van még remény, hogy nem vagyok annyira ronda, mint a képeken:D

nagyon kösziiiiiiiiiiiii a válaszokat:)

2011. máj. 15. 16:21
 13/27 anonim ***** válasza:
velem is így van. hűű, ne akarj látni webkamerán, még a képeknél is rosszabb:D élőben meg átlagos bvagyok.
2011. máj. 15. 16:42
 14/27 A kérdező kommentje:

hehe:D biztos szép vagy webkamerán is:)

köszönöm a válaszodat:)

2011. máj. 15. 18:34
 15/27 anonim ***** válasza:
Ez nálam fordítva van... képeken jó vagyok egészen meg vagyok magammal elégedve, és nem nagyon van szétszerkesztve a kép, esetleg a fényviszonyokon, szineken változtatok... fotogén bárki lehet, még az is, aki nem szép.. igy egyszerűbb. :D De nem is biztos, hogy csúnya vagy... vannak olyen emberek, akiknek nem fotogén az arcuk, de egyébként meg szépek, majdhogynem hibátlanok... :D
2011. máj. 15. 18:41
 16/27 anonim ***** válasza:
én egyáltalán nem vagyok fotogén...:) de figyelj,inkább élőben nézzünk ki jól,nem? :D
2011. máj. 15. 19:11
 17/27 anonim ***** válasza:

Persze,hogy lehet!

A rólam készült képek fele tényleg katasztrófa!:)

De élőbe,meg sokan mondják,hogy szép vagyok.

Úgy,hogy nyugodj meg!:)

2011. máj. 15. 19:38
 18/27 A kérdező kommentje:

igen, inkább élőben nézzünki ki jól:D

köszönöm a biztatásokat:)

2011. máj. 15. 20:23
 19/27 anonim ***** válasza:
én is full bénán néztem ki minden képen, pedig mindenki azt mondta, szép vagyok, és énis annak láttam magam a tükörbe. aztán befestettem szőkére a hajam (pontosabban visszafestettem barnáról, mert az az eredeti színe), és ahány kép készült rólam, mindegyiken jól nézek ki. magam sem értem :D
2011. máj. 16. 03:53
 20/27 A kérdező kommentje:

az jó:D lehet, hogy ennyire befolyásol milyenek a színek:) mondjuk rólam a vakuval készült képek készülnek leginkább rondára:D

köszönöm a válaszodat:)

2011. máj. 16. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!