Attól, hogy valaki csúnyácska a képeken, lehet még szép a valóságban?
Figyelt kérdés
Nagyon kevés jó kép van rólam...azok is többnyire photoshoppal vannak javítva:S amikor nézegetem a képeimet, úgy elkeseredem, mert nem látom magam szépnek...
lehet, hogy azért a valóságban szebb vagyok? vagy a képek mennyire mutatják a valóságot?
köszi:)
2011. máj. 15. 16:00
21/27 anonim válasza:
Én élőben tetszem magamnak, vannak jó képek is rólam, így 100ból egy átlagosan. :D Az a probléma, hogy iszonyat hülye fejem van a képeken, de ha folyamatosan látom magam, élőben vagy webkamerán, akkor nincs vele semmi gond, csak fotózáskor mindig sikerül hülye pillanatot elkapni. Plusz megfigyeltem, hogy ha fényképező kerül a fejem elé, az addigi tök természetes arckifejezésemet azonnal átváltom valami egészen másra, nem tudom, ki látta az ide vonatkozó Jóbarátok részt. :D
22/27 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat:)
2011. máj. 16. 18:40
23/27 anonim válasza:
velem meg az van, hogy tükörben egész normálisnak látom magam, a képeken szörnyűűű ahogy kinézek, de webkamerában is meg videókon is egész normális vagyok:D
de a képeken én borzalmasan tudok kinéznii:(
24/27 A kérdező kommentje:
akkor nem csak én vagyok így:D
2011. máj. 16. 20:27
25/27 anonim válasza:
Rólam is többnyire csak fos képek vannak, bár én sosem pózolok, mint a ribancok, meg ilyenek. Élőben meg kvajól nézek ki, mert ki vagyok b@szva rendesen :D
26/27 A kérdező kommentje:
:D
2011. máj. 16. 22:31
27/27 anonim válasza:
Teljesen igaz amit mondasz, velem is ez a helyzet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!