Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A csúnyácska lányok is lehetne...

A csúnyácska lányok is lehetnek boldogok? 17/L

Figyelt kérdés

Van egy osztálytárs aki elég csúnya lány, de mindennap mosolyogva jön az iskolába.

Lehetséges ,hogy annak ellenére boldog ,hogy a fiúk undorodnak tőle, a többi lány lenézi és csúfolja az öltözőben?

2011. okt. 7. 18:47
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem ez felfogás kérdése, engem érdekel, merrefelé ágaztak el azok az életpályák, amik együtt indultak gyerekként. Mondjuk szerencsére intelligens osztályom volt és nálunk nem arról szól egy találkozó, hogy mindenki "felel" az életéből, hanem hogy együtt jól érezzük magunk.
2011. okt. 7. 19:01
 12/30 anonim ***** válasza:
85%
Èpp ma olvastam,hogy 50%-ban a géneken múlik,hogy boldog vagyunk-e.
2011. okt. 7. 19:01
 13/30 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem, mert én nem tudnék ilyen csúnyán élni.
2011. okt. 7. 19:04
 14/30 anonim ***** válasza:
60%
De durva, én szebb kislány voltam, mint Megan Fox, akkor 23 évesen nála is jobb csaj leszek:D
2011. okt. 7. 19:06
 15/30 anonim ***** válasza:
88%
Nem, teljességgel kizárt, ez törvénybe is van foglalva.
2011. okt. 7. 19:18
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes a kérdés. Nekem is voltak nagyon csúnya osztálytársaim. A külsőre legvisszataszítóbb csaj viszont jól érezte magát mindig a bőrében, voltak barátai, nem érdekelte mások véleménye, és már férjhez is ment azóta. A srác se egy matyóhímzés, de kit érdekel, ha boldogok ?

Elég gyerekes hozzáállás ez. Ugye a szépség múlandó, és amikor ezek a tinikori "jócsajok" elkezdenek ráncosodni meg löttyedtek lenni, hát megnézném mi marad belőlük.

Én se voltam egy feltűnő szépség korábban, de amikor már volt pénzem "összerakni magam", mert már dolgoztam ugye, na akkor egy pár embernek esett le durván az álla.

Amúgy ő mitől csúnya, és miért undorodnak tőle meg csúfolják ? Engem érdekelne... mondjuk ha ápolatlan és büdös valaki, akkor talán érthető, de egyébként szánalmas hozzáállás. Írd már meg légyszi konkrétabban.

2011. okt. 7. 19:22
 17/30 A kérdező kommentje:

Görbe orra van, és nagy,sűrű fekete szemöldöke.

Nagy donga lábai vannak, és kövér.

2011. okt. 7. 19:42
 18/30 A kérdező kommentje:

19:22

Az a csúnya lány hozzáment tehát egy csúnya fiúhoz.

Ha gyereket fog szülni neki, az elég nagy önzőség lesz a részéről, mert szül egy csúnya gyereket akinek szenvedés lesz az élete.

2011. okt. 7. 19:46
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Hallod, szívesen megnézném a te fizimiskádat is :D.

Tényleg sajnálnivalóan nyomorult és sekélyes lelkivilágod lehet meg a kis osztálytársaidnak is. Ennyi erővel ti se csináljatok gyerekeket, mert ő se lesz különb ;P.

Simán lehet, hogy ez a lány hiába nem szép, felülemelkedett rajtatok, és neki van igaza.

2011. okt. 7. 19:59
 20/30 A kérdező kommentje:
Én sekélyes vagyok, ő meg csúnya. :D
2011. okt. 7. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!