A csúnyácska lányok is lehetnek boldogok? 17/L
Van egy osztálytárs aki elég csúnya lány, de mindennap mosolyogva jön az iskolába.
Lehetséges ,hogy annak ellenére boldog ,hogy a fiúk undorodnak tőle, a többi lány lenézi és csúfolja az öltözőben?
Érdekes a kérdés. Nekem is voltak nagyon csúnya osztálytársaim. A külsőre legvisszataszítóbb csaj viszont jól érezte magát mindig a bőrében, voltak barátai, nem érdekelte mások véleménye, és már férjhez is ment azóta. A srác se egy matyóhímzés, de kit érdekel, ha boldogok ?
Elég gyerekes hozzáállás ez. Ugye a szépség múlandó, és amikor ezek a tinikori "jócsajok" elkezdenek ráncosodni meg löttyedtek lenni, hát megnézném mi marad belőlük.
Én se voltam egy feltűnő szépség korábban, de amikor már volt pénzem "összerakni magam", mert már dolgoztam ugye, na akkor egy pár embernek esett le durván az álla.
Amúgy ő mitől csúnya, és miért undorodnak tőle meg csúfolják ? Engem érdekelne... mondjuk ha ápolatlan és büdös valaki, akkor talán érthető, de egyébként szánalmas hozzáállás. Írd már meg légyszi konkrétabban.
Görbe orra van, és nagy,sűrű fekete szemöldöke.
Nagy donga lábai vannak, és kövér.
19:22
Az a csúnya lány hozzáment tehát egy csúnya fiúhoz.
Ha gyereket fog szülni neki, az elég nagy önzőség lesz a részéről, mert szül egy csúnya gyereket akinek szenvedés lesz az élete.
Hallod, szívesen megnézném a te fizimiskádat is :D.
Tényleg sajnálnivalóan nyomorult és sekélyes lelkivilágod lehet meg a kis osztálytársaidnak is. Ennyi erővel ti se csináljatok gyerekeket, mert ő se lesz különb ;P.
Simán lehet, hogy ez a lány hiába nem szép, felülemelkedett rajtatok, és neki van igaza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!