Szépnek tartod magad? Miért?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 25. 11:59
21/26 anonim válasza:
Én igen. Viszonylag tűrhető az alakom dehát senki sem lehet tökéletes. Viszont szép arcom van. És sokan mondták már hogy gyönyörű a szemem. Amúgy ilyen fehérkés bőröm van de nem sápadt és szőke hajam és kék szemem. A bőrömmel sincs bajom csak kicsit szeplős vok de csak nyáron^^ elég magas vagyok koromhoz képest. (170cm)
13/L
22/26 anonim válasza:
Én úgy ahogy :) Mondjuk, hogy: A hosszú egyenes szőke hajammal meg vagyok elégedve, és a zöld szememmel is :D A fogaim nem tetszenek :S De ezt meg lehet oldani fogszabályzóval :) Állatába azt szokták mondani nekem, hogy szép vagyok, és a fogaim .. egy apró szépség hiba, de nem csúnyít el :)... Én nem így gondolom... De a múltkor megkérdeztem a barátnőmet( aki ilyen őszinte, hogy nem fél kimondani még a rossz véleményeit sem :D) és azt mondta, hogy szerinte az egyik legszebb lány vagyok az osztályból :D Ezért már én is azt gondolom, hogy nem vagyok csúnya :)
23/26 anonim válasza:
Utolsó vagyok: Kihagytam, a szeplőimet is, azokat szeretem :)
24/26 anonim válasza:
hat en en kicsit szepnek tartom magam hosszu sima barna hajam van a sulyom kozepes a magassagom is kozepes a szemem barna nem vagyok szeplos de van egy anyajegy bal oldalt az arcomon.az orrom nem is nagy nem is kicsi pont jo a szammal meg vagyok elegedve.
11/L
25/26 Székely Éva válasza:
Soha nem láttam magam csinosnak, vagy szépnek de vissza nézve a 30 évvel ez előtti képeimet rá kell jönnöm, hogy bomba jó voltam...
26/26 anonim válasza:
Én elégedett vagyok magammal, egy F.25 ös. Eddzek,egészségesen élek, arcom arányos, ápolt,higiénikus vagyok, van igényszintem, stílusosan öltözködök, divathóbortoktól távol tartom magam, mindig az optimálisságra törekszem. Viszont a hátizmom meg a farizmom lehetne kicsit kissebb,ezek a részeim gyorsabban nőnek mint a többi testrészem izomban, és az arányokon még kell egy kicsit csiszolnom. Hamarosan remélem elérem,akkor hátha fullos leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!