Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szépnek tartod magad? Miért?

Szépnek tartod magad? Miért?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 25. 11:59
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Én magamat összességében nem nagyon, inkább csak részletekben. szép sztem pl a hajam, az arcformám, a szemöldököm. örülök, hogy vékony vagyok és magas. azt viszont utálom, hogy kicsi a mellem. érdekes, hogy mások szerint viszont határozottan szép vagyok, sok visszajelzést kapok erről, fiúktól-lányoktól is. de szkeptikus vagyok...
2009. ápr. 25. 12:06
 2/26 A kérdező kommentje:
Akkor biztos szép vagy, ha mondták már sokan..Meg ahogy írtad is. Fő az önbizalom!:)
2009. ápr. 25. 12:08
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartom magamat szépnek,főleg az orrom miatt.Családi vonások miatt elég nagy :S De szépnek tartom a szőke hajamat meg a zöld szememet,ezeket sokan dicsérik,de főleg az alakomat szokták irigyelni.Mell téren pedig...hát lehetne nagyobb is :s
2009. ápr. 25. 12:28
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

szia!

hát is-is..az alakom az szép.a fenekem elég kicsi de nagyon kerek.a mellem is szépek mert kerekek.

nincs bocitérdem és arányos a lábam is.

szeplös vagyok bár csak az arcom az se nagyon de nekem ez nem tetszik.a hajamat is szertem,a számat is mert dus,és a szemem is:D

2009. ápr. 25. 12:43
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
nem nagyon, de nekem is mondták már, hogy az vagyok, főleg a barátom :)). a szememet szépnek tartom, úgy ahogy van, vékony vagyok, de nagyok a melleim, ennek örülök, középmagas, bár lehetnék magasabb is, csak sajnos a maggassarkút nem bírja a lábam. a kezeim és a lábaim nagyon csúnyák...:S
2009. ápr. 25. 13:18
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok és hozzátenném, hogy az arcbőröm lehetne tökéletesebb is... :S:S
2009. ápr. 25. 13:19
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
és kedves kérdező, te szépnek tartod magad?? :)
2009. ápr. 25. 13:20
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt inkább úgy mondanám, hogy elégedett vagyok magammal. Odafigyelek a külsőmre, szeretem magamat. Korántsem vagyok "tökéletes", mégsincs olyan része a testemnek, amit "kicserélnék" :)

Mindent megteszek azért, hogy szépnek érezzem magam, és elégedett is vagyok az eredménnyel :)

Úgy gondolom, hogy az ember ha törődik magával és megtanulja tisztelni a külsejét, akkor rögtön szép lesz.

2009. ápr. 25. 15:04
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Nemigazán tartom magam szépnek.Vannak dolgok amiket imádok,vannak amiket utálok.De ez van,senki sem tökéletes...

A hajam pl. utálom úgy ahogy a van,sok is és hajmosás után borzalmasan néz ki,még ha befonom hogy hullámos legyen akkor is.A hasamat is utálom,szerintem nagy,bár a legjobb bnőm szerint szinte nincs is.:P a popsim is lehetne formásabb.A bőrömet legalább úgy utálom,mint a hajamat,ekcémás vagyok és ha kijön akkor írtó ronda tud lenni:'( Legtöbbszörsírva fakadnék,de el kell fogadni.

Szeretem pl. a szememet,szép barna,szépen kevés sminkkel is látványosan ki tudom hangsúlyozni.Szeretem a számat,alsó része teltebb,a felső vékonykább,nagyon szép.Szeretem a mellemet is,aránylag nagy(korhoz képest:75/B és 14/L vagyok).

De én ilyen vagyok,próbálok változtatni azon amit nem szeretek,amit szeretek azt meg próbálom kihangsúlyozni.:)

De elfogadom magamat ilyennek,mert nem véletlenül lettem ilyen,amilyen:D

14/L

2009. ápr. 25. 15:33
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
a 15:04-es nagyon jól mondja. ha az ember harmóniában van a testével és elfogadja a hibáit, akkor szép lesz!
2009. ápr. 25. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!