Szépnek tartod magad? Miért?
Összességében igen. De van olyan nap, amikor legszívesebben összetörném a tükröd, de olyan is, amikor nagyon szépnek látom magam.
A hajam egész jó, csak minden nap mosni kell, az orrom nagyon nagy, de nem annyira zavar, az alakom meg elfogadható. Aránylag kicsi fenekem van, de az nem tetszik, hogy a szűkebb gatyák kövérnek mutatják a derekam, mert "kibuggyan". A mellem egész jók (70/B) csak lehetnének kicsit feszesebbek. 170/50 a méreteim.
Szóval sztem elfogadható vagyok...:)
igen, amikor van rajtam egy kis smink és nem az első szekrényből kieső ruhát vettem fel
de nagyon nem vagyok szép smink nélkül, 1 hete mosott hajjal, melegítőnadrágban és régi itthon használt pólóban
ezért inkább azt mondom magamra, hogy csinos vagyok, mert szerintem aki tényleg szép, az mindig szép, minden helyzetben
amit megváltoztatnék magamon az orrom, mert nagy és ronda, és a combjaim lehetnének kicsit vékonyabbak, de különben az alakom tetszik (162cm 49 kg, 85-62-90)
hát. mikor hogy. változó. van, amikor nagyon meg vagyok elégedve magammal, van, hogy nagyon nem.
a szemem szép kék, ezt imádom és mások is:)
a szám nagyon piros, mintha rúzsoznám. van aki nem is hiszi el hogy eredeti. ezen kívül telt, de nem mint 2 virsli, van alakja és a felső vékonyabb. ez is jó.
az arcformámmal is elégedett vagyok.
koromhoz képest szerintem nagyok a melleim. 75/D! és 15 vagyok. de nekem így tetszik.
a hajam derékig érő világosbarna, nagyon göndör eredetileg, ez is nagyon tetszik.
a bőrömmel nem igazán vagyok megelégedve, kivéve annyi tetszik rajta, hogy nem hófehér, hanem mintha megkapott volna a nap. amúgy pattanásos és nagyon igényli a kezelést. az orrom sem tetszik, szerintem kicsit lehetne kisebb és hegyesebb. no meg az alakomon is kéne formálni. de ha arcot nézzük akkor jobb pillanataimban 8/10 :D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!