Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szépnek tartod magad? Miért?

Szépnek tartod magad? Miért?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 25. 11:59
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Összességében igen. De van olyan nap, amikor legszívesebben összetörném a tükröd, de olyan is, amikor nagyon szépnek látom magam.

A hajam egész jó, csak minden nap mosni kell, az orrom nagyon nagy, de nem annyira zavar, az alakom meg elfogadható. Aránylag kicsi fenekem van, de az nem tetszik, hogy a szűkebb gatyák kövérnek mutatják a derekam, mert "kibuggyan". A mellem egész jók (70/B) csak lehetnének kicsit feszesebbek. 170/50 a méreteim.

Szóval sztem elfogadható vagyok...:)

2009. ápr. 25. 16:21
 12/26 anonim ***** válasza:
*tükröt
2009. ápr. 25. 16:22
 13/26 anonim ***** válasza:
91%
Vékony vagyok, kicsi a mellem (de engem nem zavar), de elégedett vagyok a popsimmal, a szememmel, a számmal, a lábaimmal, hajammal :) szinte mindenemmel :) az orrom egy kicsit nagy, de nekem tetszik (szép formájú :)) Így vagyok ÉN!!!
2009. ápr. 25. 19:39
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

igen, amikor van rajtam egy kis smink és nem az első szekrényből kieső ruhát vettem fel

de nagyon nem vagyok szép smink nélkül, 1 hete mosott hajjal, melegítőnadrágban és régi itthon használt pólóban

ezért inkább azt mondom magamra, hogy csinos vagyok, mert szerintem aki tényleg szép, az mindig szép, minden helyzetben

amit megváltoztatnék magamon az orrom, mert nagy és ronda, és a combjaim lehetnének kicsit vékonyabbak, de különben az alakom tetszik (162cm 49 kg, 85-62-90)

2009. ápr. 25. 19:52
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Szeretetem a hajam, az arcomon a szemem, a szám, a szemöldököm. A testemen a mellem, a hasam, a csípőm. A fenekem lehetne picit kerekebb és van egy nagyon pici úszógumim, de nem látszik. Szeretem a bőröm, az illatom, a körmöm.
2009. ápr. 25. 22:50
 16/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!! Én leszámítva néhány hibámat szépnek tartom magam. Sminkelnem sem kell szerencsére. SZeretem a dús hajam , a szemeim, a dús ajkaim, azz arcformám.:)
2009. ápr. 26. 13:11
 17/26 anonim ***** válasza:
IGEN, derékig érő eredeti szőke hajam van, világoszöld szemem, az úszástól jó az alakom, nem lógnak a melleim
2009. ápr. 27. 00:05
 18/26 anonim válasza:
nemigazán. Elég magasvagyok viszont vékony,kicsik a melleim a fenekemse nagy viszont a szemeimt a szempilláimat a hosszú lábaimat nagyonszeretem. Fogszabályzós vagyok, de már nemsokáig és akkor a számmal se lesz sok bajom, de most fogyszabi tök csunyán kinyomja. A hajammal nincs sok gondom, rokonom a fodrász:) Fiusuliba járok és elég szókimondó oszttársaim vannak akik megmondják hogy milyen laposvagyok, de aztmondják hogy az arcom szép:) elfogadtammagam így ahogy vagyok, fogadjanak el mások is(:
2010. jan. 12. 16:08
 19/26 anonim ***** válasza:
Hát... Gyönyörű a szemem, azt meg kell hagyni! Nagyon sokan megdicsérik:) Elég fehérkés a bőröm de szép a hajam (sötétszőke) és a szám is szép. A bőröm pont jó, nincs rajta csak max 1-2 pattanás. Az alakommal van egy két gondom de már dolgozom az ügyön!;) Úgy összességében szerintem szép vagyok:)
2010. ápr. 2. 19:13
 20/26 anonim ***** válasza:

hát. mikor hogy. változó. van, amikor nagyon meg vagyok elégedve magammal, van, hogy nagyon nem.

a szemem szép kék, ezt imádom és mások is:)

a szám nagyon piros, mintha rúzsoznám. van aki nem is hiszi el hogy eredeti. ezen kívül telt, de nem mint 2 virsli, van alakja és a felső vékonyabb. ez is jó.

az arcformámmal is elégedett vagyok.

koromhoz képest szerintem nagyok a melleim. 75/D! és 15 vagyok. de nekem így tetszik.

a hajam derékig érő világosbarna, nagyon göndör eredetileg, ez is nagyon tetszik.

a bőrömmel nem igazán vagyok megelégedve, kivéve annyi tetszik rajta, hogy nem hófehér, hanem mintha megkapott volna a nap. amúgy pattanásos és nagyon igényli a kezelést. az orrom sem tetszik, szerintem kicsit lehetne kisebb és hegyesebb. no meg az alakomon is kéne formálni. de ha arcot nézzük akkor jobb pillanataimban 8/10 :D

15/L

2010. ápr. 14. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!