Ugye még nőhetek? Annyira szégyellem hogy ilyen kicsi vagyok :S 13l
162-163 cm vagyok kb
és olyan kicsinek érzem magam :(
ha most vagyok 13 éves,ugye még lehetek 170 cm vagy egy kicsit magasabb?
a szüleimnél úgy van hogy anya olyan 157-8-9 körül lehet,apa meg 170 cm
bár ez nem hiszem hogy sokat számít mert nővérem is 172 cm
szerintetek én lehetek legalább 170 cm?
van két lehetőség: vagy magasabb leszel, vagy nem.
Esetemben 160 centi a végleges magasság, anyám 175, apám 180 felett van, bátyáim 180 és 200 centi között... én nagymamámra ütöttem, úgy látszik. xD
Osztálytársaim közül van olyan, aki 12 éves koráig tök magas volt, aztán ott meg is állt, a többiek meg behozták és lehagyták.
Barátnőm végig magasabb volt nálam, aztán két évvel később találkoztunk, és én vagyok magasabb. :O
És olyan is van, aki sokat nőtt.
Nos a genetikádat elnézve, nem biztos, hogy sokkal magasabb leszel. De sose lehet tudni, látod tesód is magas.
És ne érezd magad kicsinek, nem vagy az, a hozzáállásod már-már beteges. :D Ne stresszelj, mert a végén amiatt nem leszel nagyobb. :P
És ne szégyelld a magasságod, a legtöbb pasi nem a magas nőket választja, erről olvastam egy hosszas tanulmányt, érdekes amúgy. De ezt az életben is megfigyeltem. :D Meg minek akarsz zsiráf lenni, mikor még kislány vagy? :D Nyugi, majd kialakulsz, még most vagy a kamaszkor elején. Egyelőre meg felesleges tippelni, mert úgyse lehet biztosat mondani.
a stressztől se lehet nőni? :O
na basszus....
de azért köszi a válaszokat :)
es 18 evesen voltam 186cm, most 22evesen 193 igaz fiu vagyok.
de 25 eves koraig nol az ember...
köszi utolsó :DD
de a lányoknál hamarabb befejeződik a növés,ezért is félek hogy már csak pár évem van és mi lesz velem ha alig növök ilyen 1-2 centit és max 165 körül maradok? :S
gondolkodj pozitívan: legalább felvehetsz magas sarkút a leendő pasid mellé.
165cm magasság tökéletesen megfelelő egy lánynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!