Gáz, hogy alacsony vagyok? Nőhetek még?
Figyelt kérdés
Apukám 188, anyukám 164, és csak 160... Miért lettem kicsi? Apum rokonsága is elég magas emberekből áll, nők is min 165 cm magasak, de inkább a felett. Anyukám nővére 168, egydül a nagyim alacsonyabb, 163-165 körül volt fiatal korában. Tatám kb 175 volt fiatalon. Nem tudom, hogy lettem ilyen kicsi, de azt hallottam, hogy a sok idegeskedég, őrlődés fiatal korban kihat a növekedésre. Ez igaz? De nőhetek még? 17 vagyok, egyik unokatesóm 18 elmúlt mikor még megnőtt kb 5 centit (ráadásul lány). Amugy kb 13 éves korom után csak egy-két centit növögettem még évente, ugy 16 éves koromig. Ja és lány vagyok.2011. máj. 30. 17:51
1/10 anonim válasza:
Szerintem hülyeség, hogy az idegeskedéstől kevésbé nő az ember, bár ki tudja. Elvileg kb. 21 éves korukig nőhetnek az emberek, úgyhogy ha erre alapozunk, még simán lehetsz magasabb, bár nem valószínű, hogy langaléta leszel.
2/10 anonim válasza:
egyáltalán nem gáz, a fiúk szeretik a kis lányokat^^ és am 21 éves koráig mindenki fejlődhet(magasabb lehet, nőhet a melle)
3/10 anonim válasza:
nem is vagy alacsony, azt hittem itt lessz egy lany aki 150 korul van, de te atlagos vagy , en is 164 vok, ami nem sokkal tobb
4/10 anonim válasza:
Lánynál szerintem egyáltalában nem rossz ha kicsi vagy. Örülj neki. Akármekkora magassarkút vehetsz pl fel. A fiúk nem feltétlen a magas lányokat nézik meg. :)
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztatást, sokszor ugy is vagyok vele, hogy nem gáz a magasságom.. De pont mire megfeledkezem róla, hogy kicsi vagyok, tuti emlékeztetni fog rá valaki vagy valami (néha a tükör, máskor az emberek). Múltkor is megkaptam, hogy milyen picúrka vagyok (szó szerint ezt mondta rám egy lány, aki persze 170 egynéhány :(( ). De azért köszi mindenkinek, most kicsit jobban érzem magam :). Am szerintem sem vagyok vészesen kicsi, csak körülöttem ezt éreztetik velem és ez elbizonytalanít olykor.
2011. máj. 30. 18:30
6/10 anonim válasza:
én is kisebb magasságra számítottam.
Én 15 vagyok és 154 cm amikor utoljára mértek(kb.fél éve)
remélem meg lesz nekem is a 160:D
Szerintem pont jó a magasságod:)
7/10 anonim válasza:
155 centi vagyok... A 160 nem gáz, de a 155 enyhén szólva is az. Szörnyű... És nem nagyon fogok nőni, anya 153 cm...
8/10 anonim válasza:
én is olyan 155 centi vagyok:) de már nem zavar...szinte mindenki aranyosnak tart:) 24 leszek és 19nek mondanak:D De ez nem gáz...Imádom:) Ettől vagyok önmagam! Szerintem te egy nagyon csini csaj lehetsz! A nőiesség igazából nem a méreteken alapszik hanem azon, ami belőled árad: a szeretet, az önbizalom, a kecsesség..:)
9/10 anonim válasza:
Hát szerintem nem igaz mert minden nap majdnem ideges vagyok és 165-170 cm vagyok 11 évesen. Talán még nőhetsz.
10/10 anonim válasza:
Nem gáz és nem hiszem, hogy sok köze van a növekedésnek az idegeskedéshez. Én is 160 cm vagyok és szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!