Ugye még nőhetek? Annyira szégyellem hogy ilyen kicsi vagyok :S 13l
Figyelt kérdés
162-163 cm vagyok kb
és olyan kicsinek érzem magam :(
ha most vagyok 13 éves,ugye még lehetek 170 cm vagy egy kicsit magasabb?
a szüleimnél úgy van hogy anya olyan 157-8-9 körül lehet,apa meg 170 cm
bár ez nem hiszem hogy sokat számít mert nővérem is 172 cm
szerintetek én lehetek legalább 170 cm?
2011. szept. 17. 11:09
21/28 A kérdező kommentje:
tényleg? :)
én meg kitörném a kezedet és feldugnám a seggedbe,a másikat meg felaprítanám és megetetném veled :P
ki mondta egy szóval is hogy beképzelt vagyok? pont az hogy rohadtul nem de mindegy
2011. szept. 17. 13:19
22/28 A kérdező kommentje:
ammeg ja láttam a kérdést és onnan jutott eszembe
2011. szept. 17. 13:20
23/28 anonim válasza:
Én tizennégy évesen nem egészen voltam 160 cm... most, huszonnégy évesen 173 cm vagyok... :) van ez így is, nekem tizennégytől kezdődött egy nagyobb megnyúlási időszak. Nézd meg a szüleidet, viszonyíts hozzájuk.
24/28 anonim válasza:
Ja, és még annyit, hogy 14 előtt nagyon kisétkű voltam, úgy kellett belém erőltetni a kaját, nem is nőiesedtem, meg semmi - innentől direkt ettem többet, meg meg is nőtt az étvágyam, és lehet, hogy van köze a növekedéshez is... szóval ne csinálj vmi buta diétát :)))
25/28 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsó :D
amúgy erről jutott eszembe hogy végülis én is lehet hogy növök mert amikor apát megkérdeztem,hogy ő kb milyen magas volt amikor annyi idős volt mint én? és azt mondta hogy alig volt vagy ilyen 150 valamennyi :D
yeeeeeeeeeeaaaaaaaaahhh :D
2011. szept. 17. 13:39
26/28 anonim válasza:
Hát ez kész...ha ennyire magas akarsz lenni, kívánom hogy legyél majd 180 és akkor majd visszasírod a mostani magasságod...
27/28 A kérdező kommentje:
de nem fog teljesülni mert elmondtad :D
2011. szept. 17. 14:03
28/28 anonim válasza:
Látom, annyira talált, hogy ki is töröltetted xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!