Emberek! Nagyon cinkes a vékonyság?
A külsőmmel semmi probléma nincsen (gondolom én (nincs közöm az EMO meg a többi homo kultúrához (Megjegyzés a megjegyzésben, EREDET))), csak hát a kg-al én szó szerint hadilábon állok. Egyszerűen alkalmatlan vagyok, hogy felszedjek magamra. Sajnos keveset eszem, ennék többet is, csak hát hamar 'jól lakom' és ritkán éhezem meg, sokszor csak azért eszem mert tudom, hogy enni kell. Úgy nyár eleje óta próbálok rendesen enni, (Még mcdonaldsba is jártam naponta csak hát a pénzem nem sokáig bírta). Úgy két hete most ilyen pr cuccot szerzek ami állítólag vitaminban végighalad az abcn talán még a periódusos táblán is, de egyszerűen még minimális változást se érzek. Nekem bőven elég lenne ha 0,2 kg híznék mert látnám, hogy működik, de a rekordom az 67kg bolt amik szerintem elromlott a mérleg. Még az ilyen sztereotípiák, hogy a cukor hizlal se ha rám én cukron nőttem fel. Még a szilvás bukta se működik.
Természetesen próbálkozok tovább, bizalmam törölten.
U.I: Terveztem egy kis kondizást is azután, hogy van rajtam mit izommá alakítani, de ezt a projectet el kell halasztani. (aúgyis csak megfelelés kényszerből tenném)
Kezdj el edzeni mihamarabb,jó edzés,jó kaja és hízol.Én 184 cm vok,64 kg voltam.Most vagyok 85 kg.1-1 és fél év és jó is elsz,tom soknak hangzik,de ahogy látod h fejlődsz úgy már nem is olyan sok.+20 kg jött fel durván rám.
19F
EredetXD
Te mi vagy amúgy, fiú vagy lány? Ha lány akkor max annyiban rossz, hogy a vékonyság miatt lapos vagy elöl-hátul.
Ha meg fiú, akkor szerintem örülj magadnak:D Legalábbis nekem tetszik, ha valaki ilyen nagyon vékony. Amúgy szerintem nem csak én vagyok így, vagyis sokan mondták már, hogy inkább legyen valaki vékony mint kigyúrtállat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!